Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/04 kl. 10:00
54,95 kr.
Exo Terra Wet Rock - Small
search
search
  • Exo Terra Wet Rock - Small
54,95 kr.

Exo Terra Wet Rock - Small

EX-PT3171

En hule til både Akvarie og Terrarie.

Exo Terra Wet Rock er en populær tilføjelse til terrarier og akvarier designet til at skabe et naturligt og fugtigt miljø samt en hule for reptiler, amfibier og akvariefisk. Denne hule er lavet af et særligt materiale, der efterligner udseendet af en naturlig sten og er designet til at holde og frigive fugtighed i terrariet eller som hule i både akvarie og terrarie.

Grotten måler:

12x7x7 cm.

Monis anbefaler

Nyttig for både Terrarie og Akvariedyr.

Denne lille hule er især nyttig for de mindre arter, der har brug for højere luftfugtighed, som for eksempel små tropiske krybdyr og amfibier. Den hjælper med at opretholde det rette fugtigheds niveau i terrariet og giver dyrene mulighed for at trække sig tilbage og finde skygge fra varmen, som en hule at lægge æg i og som et sted at sove.

Samtidig bidrager den til at skabe et mere naturligt udseende i terrariet og giver et dejligt miljø for dyrene.

Exo Terra Wet Rock er også et godt valg til akvariefisk, der foretrækker huler og skjulesteder. Den kan fungere som et gemmested og skabe et mere naturligt miljø for fiskene. Hulen er nem at rengøre og vedligeholde, og den kan bruges i både ferskvands- og saltvandsakvarier.

Exo Terra Wet Rock er nem at installere og bruge.

For terrariedyr skal hulen blot nedsænkes i vand i et par minutter, så hulen fyldes af vand. Når den er mættet, kan den placeres i terrariet der kan også fyldes vand i hulrummet for oven så den kan bruges som vandskål.

Når dyrene kommer i kontakt med den våde hule, vil de kunne nyde godt af den ekstra fugtighed og det kølige miljø, som efterlignes i naturen.

I akvariet nedsænkes den blot i akvariet hvorefter den så vil fyldes med vand og fungere som en undervandshule for akvariefisk, rejer eller maller, den er også et yndet yngleleje for sugemaller.

Uanset om du har reptiler, amfibier eller akvariefisk, kan Exo Terra Wet Rock være en fremragende tilføjelse til dit terrarium eller akvarium. Den giver både funktionelle og æstetiske fordele ved at efterligne naturen og skabe et mere behageligt og naturligt miljø for dine kæledyr.

Et sikkert, fugtigt skjulested til krybdyr, fisk, amfibier og hvirvelløse dyr.

• Hjælper med at forhindre stress.

• Let at opretholde et fugtigt mikroklima

• Giver et ideelt æglægningssted

• Reducerer ekstrem temperatur og fugtighedssvingninger

• Naturligt udseende. Kan bruges i alle typer terrarier og akvarier.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode