Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/07 kl. 10:00
114,95 kr.
Gecko Nutrition - Jordbær og Banan
search
search
  • Gecko Nutrition - Jordbær og Banan
114,95 kr.

Gecko Nutrition - Jordbær og Banan

GNBE50

Gecko Nutrition er en komplet diæt til frugt spisende gekkoer og andre øgler. Denne Gecko Nutrition er med jordbær og banan smag.

I Gecko Nutritions diæter, er der tilføjet frugt og insekt, da dette indeholder alle vigtige næringsstoffer til gekkoer.

Gecko Nutrition er et Tysk firma og alle deres produkter er produceret i Tyskland. Gecko Nutrition er et alternativ til Pangea, og har langt hen af vejen det samme sunde indhold til gekkoer.

Monis anbefaler
Størrelse: 50g (114,95 kr.)
Levering op til 14 dage

Hvad er Gecko Nutrition?

Gecko Nutrition med jordbær og banan er en sød blanding, som selvfølgelig også indeholder insekter. Insekterne er vigtige fordi de giver vigtige næringsstoffer, som gekkoerne skal bruge. 

Gecko Nutrition har mange forskellige smagsvarianter, så du også kan finde den smag dit dyr elsker. Gecko Nutrition har nemlig flere forskellige. Der er Banan, Mango og banan, Jordbær og banan, Abrikos og banan, Vandmelon og banan, Skovfrugt og Banan samt Figner og banan.

De indeholder allesammen frugt + insekter.

Indeholdet af frugter samt insekter, giver en føde, som minder mest om den naturlige føde gekkoer vil optage. Selvom dette foder indeholder insekter, anbefaler vi stadig at du fodrer med levende insekter 1-2 gange om måneden. Dette er for at lade dit dyr jage efter foderet og have en naturlig tilgang til det.

En uåbnet pose kan holde i op til 2 år, så du behøver ikke bekymrer dig omkring at det render på dato før du får det brugt.

Hvordan bruger jeg Gecko Nutrition?

Det er faktisk super nemt. Bare følg disse simple steps.

1. Mix 1 del pulver med 2 dele vand (kan godt virke ret vandet i starten, men burde blive tykkere efter nogle minutter, skal gerne være ligesom ketchup).

2. Foder gives alt efter behov og opførsel af gekkoerne, men det anbefales 2-3 gange om aftenen ugeligt.

3. Alle rester skal fjernes indenfor 24 timer.

Opbevar Gecko Nutrition et køligt og tørt sted efter åbning. Ny lavet portion af mad, kan gennem i køleskabet i 3-4 dage.

Ingredienser i Gecko Nutrition Jordbær og Banan

Banan, Jordbær, Insekter (soldaterflue larve, buffalo orm, fårekylling), Valleproteinisolat, Miscellar Casein, Daddel, Ærteprotein, Brun ris, Monocalciumphosphate, Kokosnød, Calciumcarbonat, Bi pollen, Honning, Gulerod, Rødbede, Magnesium Oxide, Calcium Citrate, Hawaiiblomst, Gurkemejerod, Brune alger, Hvedestivelse, Spirulina og smag.

Alle disse ingredienser er med til at give en lækker smag, samt alle de rigtige næringsstoffer så dit dyr kan trives bedst muligt.

Analyse af Gecko Nutrition Jordbær og Banan

Rå protein: 25%; Uorganisk stof: 9%; Rå fedt: 5%; Rå fibre: 3%; Calcium: 2,2%; Fosfor: 1,1%

Specifikationer

ean13
4270001361301

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode