Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
114,95 kr.
Gecko Nutrition - Figner og Banan
search
search
  • Gecko Nutrition - Figner og Banan
114,95 kr.

Gecko Nutrition - Figner og Banan

GNBF50

Gecko Nutrition er en komplet diæt til gekkoer og øgler. Alle Gecko Nutritions indeholder frugt og insekter, forskellen er dog smagen på frugter.

Frugt og insekt er en del af den naturlige føde for gekkoer, og derfor går denne diæt også ind og dækker alle næringsbehov gekkoerne skulle have. Vi anbefaler dog at du stadig fodrer med levende insekter 1-2 gange om måneden, så dyret stadig kan få lov at jage levende dyr.

Gecko Nutrition er et lækkert og enkelt foder, som har alle næringsstoffer til gekkoerne. De fås i 5 forskellige smagsvarianter der er Banan, Mango og banan, Jordbær og banan, Abrikos og banan, Vandmelon og banan, Skovfrugt og Banan samt Figner og banan

Poserne fås i 50g - 100g.

Monis anbefaler
Størrelse: 50g (114,95 kr.)
Sidste elementer på lager

Gecko Nutrition er et fremragende Gekko foder

Gecko Nutrition er lavet i Tyskland og er af høj kvalitet. Gecko Nutrition er til dig, som har en gekko og mangler en komplet diæt. Diæten er lavet specielt til frugt spisende gekkoer og øgler. Gecko Nutrition minder rigtig meget om Pangea med dette gekko foder, og dem som kender Pangea ved at Pangea er en stor success hos rigtig mange gekkoer.

Gecko Nutrition er selvfølgelig testet af firmaet selv hos en masse gekkoer, og deres respons har været i top. Dyrene elsker dette foder, og tømrer simpelthen skålen. Med de 5 forskellige smagsvarianter, er du næsten helt sikker på at der er noget din gekko / øgle vil elske.

Gekkoer kan godt være meget kræsne og vil have noget bestemt føde, så har du problemer med at få din gekko til at spise en smagsvariant, kan det sagtens være at en anden er den helt rette. Mange krybdyr kan nemlig godt være kræsne og vil have noget helt bestemt at spise, og ellers spiser de ikke.

Smagsvarianter

Som du nok kan se indeholder de alle banan. Det gør de fordi smagen af banan er noget af det gekkoer elsker rigtig meget.

Denne smag med Figner og Banan smager mest af Figen, dette er nemlig for at hjælpe de mere kræsne gekkoer, som ikke bryder sig om bananaromaen. 

Anvendelse af Gecko Nutrition Figner og Banan

Det er faktisk super nemt. Bare følg disse simple steps.

1. Mix 1 del pulver med 2 dele vand (kan godt virke ret vandet i starten, men burde blive tykkere efter nogle minutter, skal gerne være ligesom ketchup).

2. Foder gives alt efter behov og opførsel af gekkoerne, men det anbefales 2-3 gange om aftenen ugeligt.

3. Alle rester skal fjernes indenfor 24 timer.

Opbevar Gecko Nutrition et køligt og tørt sted efter åbning. Ny lavet portion af mad, kan gennem i køleskabet i 3-4 dage.

Ingredienser i Gecko Nutrition Figner og Banan

Banan, Figner, Insekter (soldaterflue larve, buffalo orm, fårekylling), Valleproteinisolat, Miscellar Casein, Daddel, Ærteprotein, Brun ris, Monocalciumphosphate, Kokosnød, Calciumcarbonat, Bi pollen, Honning, Gulerod, Rødbede, Magnesium Oxide, Calcium Citrate, Hawaiiblomst, Gurkemejerod, Brune alger, Hvedestivelse, Spirulina og smag.

Ingredienserne er ikke tilfældighed, der er prøvet forskellige ting og man har så via den udvikling, fundet ud af at dette er de rette ingredienser for at komme så tæt på den naturlige føde frugtspisende gekkoer ville optage i naturen.

Analyse af Gecko Nutrition Figner og Banan

Rå protein: 25%; Uorganisk stof: 9%; Rå fedt: 5%; Rå fibre: 3%; Calcium: 2,2%; Fosfor: 1,1%

Specifikationer

ean13
4270001915252

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode