Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/07 kl. 10:00
109,95 kr.
P2W - Gecko Diet - Fantastic Fig 60g
search
search
  • P2W - Gecko Diet - Fantastic Fig 60g
109,95 kr.

P2W - Gecko Diet - Fantastic Fig 60g

PW-GDFIG60

Pets 2 Wholesale Gecko Diet Fantastic Fig - Den Ultimative Kost til Dine Gekkoer

Pets 2 Wholesale Gecko Diet Fantastic Fig er skræddersyet til dine gekkoers velvære. Denne næringsrige og lækre blanding af tropiske frugter og essentielle næringsstoffer tilbyder et væld af fordele:

Dette foder vil få dine gekkoer til at elske hvert eneste måltid. Den søde smag af figner er uimodståelig og forvandler måltidet til en fornøjelse. Gecko Diet Fantastic Fig er designet til at give alle nødvendige vitaminer, mineraler og proteiner, hvilket sikrer en sund og afbalanceret kost for dine krybdyr. Pets 2 Wholesale er kendt for kvalitet og sikkerhed. Denne Gecko Diet er ekspertfremstillet og er fri for kunstige tilsætningsstoffer, hvilket giver dig ro i sindet omkring dine kæledyrs ernæring.

På lager i Viborg

Pets 2 Wholesale Gecko Diet Fantastic Fig: Den Ultimative Forkælelse til Dine Krybdyrs Venner!

Er du på udkig efter et lækker og næringsrigtfoder, som dine gekkoer vil elske?

Så behøver du ikke lede længere end Pets 2 Wholesale Gecko Diet Fantastic Fig.

Dette ekstraordinære foder er af skabt af eksperter på området til at opfylde dine krybdyrs ernæringsmæssige behov, samtidig med at det fortryller deres smagsløg med et sødt tropisk twist af figne.

Her er, hvorfor den er uundværlig for enhver gekko ejer.

Uimodståelig Smag:

Vores Gecko Diet Fantastic Fig. er en lækker blanding med smag af søde figner og essentielle næringsstoffer, der tilbyder dine gekkoer en smagsoplevelse, de ikke kan modstå. Se dem æde hver eneste bid med glæde og få den energi og vitalitet, de har brug for.

Komplet Ernæring:

Dette specialdesignede gekko foder er formuleret til at give en afbalanceret og komplet kost, der sikrer, at dine kæledyr får alle de vigtige vitaminer og mineraler, de har brug for for optimal sundhed og levealder.

Denne alt-i-en løsning har dig dækket. Vores Gecko Diet Fantastic Fig, fremhæver farverne og den samlede vitalitet hos dine gekkoer. Næringsstofferne og pigmenterne i formlen hjælper med at fremhæve deres naturlige skønhed, så de ser lige så fantastiske ud, som de føler sig.

Fodret er sammensat af forskellige tropiske frugter, proteiner fra sort soldaterflue larver og bipollen samt alle nødvendige vitaminer og mineraler.

Praktisk og Nemt at Bruge:

Pets 2 Wholesale Gecko Diet er problemfri. Du skal blot måle den ønskede mængde foder (1:2), blande med vand blandet sammen til ketchup konsistens og servere. Du behøver ikke bekymre dig om besværlige madforberedelser eller komplicerede opskrifter. Dine gekkoer vil elske det, og du vil elske bekvemmeligheden.

Fremstillet af eksperter:

Du kan stole på Pets 2 Wholesale for kvalitet og sikkerhed. Vores Gecko Diet er ekspertfremstillet med dine gekkoers trivsel i tankerne. Det er lavet af førsteklasses ingredienser, fri for kunstige tilsætningsstoffer og støttet af års erfaring inden for krybdyrs ernæring.

Løft dine gekkoers spiseoplevelse med Pets 2 Wholesale Gecko Diet Fantastic Fig, er fyldt med næringsstoffer, dine gekkoer vil trives, og du vil have ro i sindet og vide, at du giver dem det allerbedste.

Bestil din Pets 2 Wholesale Gecko Diet Fantastic Fig i dag og forkæl dine krybdyrs venner med den ultimative tropiske nydelse, de fortjener. Det er tid til at se dem trives og nyde hver eneste bid.

Denne pose indeholder 60g.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode