57g Pangea Fruit Mix™ Gekko Foder

Pangea

PFMB02

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop
PangeaFruitMix Krone Gecko foder eren lækker blanding aforganiskebananer ogpapaya, som dine gekkoervil elske
Pangea Fruit mix kan ikke erstatte animalsk føde men er et rigtigt godt alternativ til frisk frugt som er nødvendig for gekkoens trivsel
Husk at tilsætte vitaminer og calsium

Blandingsvejledning
Bland1 delpulvertil 2 eller 3dele vandafhængigt af konsistensen
pangea%20logo.png

Flere detaljer

På lager i Viborg - levering 1-3 dage

144,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

PangeaFruitMix er resultatet afover 5års udviklingog afprøvningkulminerede i enfødevare, der har ideelleniveauer af calciumforstærke knogler ogæglægning, højkvalitetprotein tilvækst og reproduktion, samt derigtige næringsstofferfor at holde dinegekkoersunde.

PangeaFruitMix blevdesignet til at blivetilførtsom en delaf et kompletdiætplan, der omfatterinsekterén eller to gangeom ugen.

Monis.dk er glade for at kunne præsentere et nyt mærke på markedet og vi har inden hjemtagelsen af dette produkt gennemført flere test i samarbejde med nogle af vore kunder.

Vi har siden Dragon Terraristik tog deres fruit power food af markedet gået og ledt efter et andet alternativ til dette produkt og efter en del researsh af nogle af vore trofaste kunder samt en testperiode som viste resultater som slet ikke er set før var der ingen tvivl.

Hos testpersonerne var skålene slikket efter natens fodring hvilket testpersonerne aldrig har oplkevet med andre fodertyper af denne art, og da dyrene også blev mere aktive og begyndte at trives bedre var der ingen tvivl om at dette produkt var værdigt til at bære kvalitets stemplet fra Monis.

Vi anbefaler at der gives insekter 3 gange i ugen i yngleperioderne og der på insekterne tilsættes calsium og vitamin.

En pose med 8 oz ca. 227g PangeaFruitMix™ gøren helblenderfuld af mad!

 
Forberedtmixkan holde sig i op til 7 dagei køleskab.

En åben pose med tørmixhar en holdbarhed på6 måneder.

Uåbnede poser har enholdbarhed på2 år.

Insekterbør medtagesen eller to gangeom ugensom en del afenkompletkost.

Ingredienser: Banan, Papaya, Havre, Honning, Bi Pollen, Calciumcarbonat, Dicalciumphosphat, Spirulina, Chloline Chlorid, Ferrosulfat, Dl-Alfa Tocopheral, Betakaroten, Inositol, Niacin, Kelp, Ascorbinsyre, Cholecalciferol, Kaliumklorid , Riboflavin, Thiaminmononitrat, Vitamin A, Pyridoxin-hydrochlorid, Biotin, Folinsyre, Kaliumsorbat, Sulfar, Zinkoxid, Vitamin B12
 
GaranteretAnalyse:RåproteinMin12%RåfedtMin2%, fiberMax8%, Fugt Max8%

pangea%20logo.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her