Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
49,95 kr.
GiganTerra Tradescantia
search
search
  • GiganTerra Tradescantia
  • GiganTerra Tradescantia
  • GiganTerra Tradescantia
  • GiganTerra Tradescantia
49,95 kr.

GiganTerra Tradescantia

GT-G04-00253

GiganTerra Tradescantia er en plastik plante, der måler henholdsvis 30 - 70 cm og er tiltænkt som dekoration til terrarier. Plastik planten forestiller den vandrende jøde (Tradescantia), og er perfekt til regnskovsterrarier.

Bladene på Tradescantia har en hvid flade med grønne årer igennem. Tradescantia sættes nemt op med en sugekop, dette kan gøres på bl.a. glasset.

GiganTerras innovative designhold har gjort et godt arbejde med at få planterne til at se naturtro ud, og det er næsten umuligt at se forskel på kunstig og levende.

Tradescantia fås i 30, 45 og 70cm.

Husk at vælge str.

GIGANTERRA-LOGO.png

Monis anbefaler
Størrelse: Small (49,95 kr.)
På lager i Viborg

Kunstig Tradescantia plante

På grund af dens realistiske udseende, passer den rigtig godt ind i et terrariemiljø. Den er med til at skabe et habitat, som ligner dyrenes naturlige habitat mest muligt. Det giver samtidig terrariet et look, som får det til at ligne et smukt stykke regnskov.

Tradescantia kommer naturligt fra Sydamerika, hvor de gror i de subtropiske områder i Brasilien og Argentina. Planten er derfor en naturlig plante mange krybdyr møder i naturen.

Kunstige- & levende planter

Levende planter har både sine fordele og ulemper, levende planter kan blive utrolig flotte hvis man kan holde dem korrekt. Dog ender det for langt de fleste med at de levende planter dør, og bliver kedelige og trætte at se på. Kunstige planter derimod holder sig flotte uden noget besvær. Kunstige planter kræver kun rengøring.

Levende planter kræver meget viden omkring den individuelle plante, og dens krav for at gro/blomstre. Kravene som levende planter har kan være svært at imødekomme når første prioritet er de krav dyrene har. De levende planter man vil bruge, skal kunne holde til det miljø du har i terrariet.

Dette er grunden til at mange vælger kunstige planter istedet. Kunstige planter kræver kun opsætning også en regelmæssig rengøring, for at de forbliver flotte. Det er super nemt og hurtigt at indrette sig terrarie med denne flotte kunstige plante.

Alle vores kunstige planter fra GiganTerra har et naturtro udseende, som sikrer at de passer perfekt ind i det naturlige miljø man har i terrariet.

GIGANTERRA-LOGO.png

Specifikationer

ean13
3664471002535

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode