Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/07 kl. 10:00
299,95 kr.
1 kg small levende melorme - et fantastisk foder til ederkopper, padder, krybdyr og fugle som holder længe, køb nu!
search
search
  • 1 kg small levende melorme - et fantastisk foder til ederkopper, padder, krybdyr og fugle som holder længe, køb nu!
299,95 kr.

1000g small levende Melorme

LF518

Melorm Small

Dansk Navn: Melorm Small

Latinsk Navn: Tenebrio Molitor

Produktionsland: Tyskland

Størrelse: 13 mm

Indhold: 1000 gr. Pr. rør

Lagervare: Bestilling senest Tirsdag kl 10:00 afsendelse Onsdag samme uge 

Bestilling senest Tirsdag klokken 10:00, afsendelse Onsdag

Melorm bruges til rigtig mange dyr bla. bruges melorm til fugle og fjerkræ. Her viser forskning at æglægningen og fjerdragt bliver markant bedre hvis man giver melorm til sine dyr. Melormen er meget fedtholdig og også proteinholdig dette gør den ideel til bla. prydfugle. Også reptiler spiser melorm, man bør dog tænke over at melormen er meget fed i det og den bør ikke gives til reptil unger i det den har det såkaldte exo skelet som er svære for reptil unger at fordøje. Exo skelettet kan ved reptil unger give forstoppelse som kan føre til døden, overvej derfor om du vil give dine reptilunger melorm.

Opbevaring: Melorm er bedst at opbevare i køleskabet ved 5-8 graders varme i en plastkasse eller spand med glatte kanter. Modtager du melorm i en papkasse vil de med tiden gnave sig gennem pappet og ud af kassen. Plast kassen skal gerne have et circa mål på 25 x 40 x 10 cm (L x B x H) andbefaling pr. kg.

Temperatur: Opbevares så køligt som muligt dog ikke mindre end en 5-8 graders varme i køleskabet. Melorm må ikke placeres i direkte sollys.

Fodring: Knust eller hel-hvede brød plus hver anden dag nogle stykker af æble eller gulerod. Svampevækst i beholderen forhindres ved ikke at give for meget væskeholdigt mad. Tilføj kun nye fødevarer, når det tidligere tilsatte er spist. Du kan også med fordel benytte Dragon Futterklei til dine melorm da dette booster dem og giver dem større foderværdi.

Optimering af foderinsektet: Vi råder dig til at optimere næringsværdien af melormene ved at tilføje den calcium- og vitamin pulver til maden dagen før du har tænkt dig at bruge dem til fodring. Her kan det anbefales at benytte Dargon Vit calsium og multivitamin eller lignende produkter.

Indhold Pr. 100g

Råaske 3,4%

Råfiber 6,5%

Vandindhold 2,4%

Råprotein 45,1%

Råfedt 37,2%

 

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode