Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
329,95 kr.
Sumpskildpaddefoder Zoo Med Aquatic Turtlefood Growth Formula i dåse  med 1,53 kg til vandlevende skildpadder mellem 5 og 15 cm.
search
search
  • Sumpskildpaddefoder Zoo Med Aquatic Turtlefood Growth Formula i dåse  med 1,53 kg til vandlevende skildpadder mellem 5 og 15 cm.
329,95 kr.

Zoo Med Aquatic Turtle Growth Formula 1,53kg

ZM-ZM-54E

Zoo Med Aquatic Turtlefood Growth Formula er et sumpskildpaddefoder udviklet til skildpadder fra 5 - 15 cm.

Pillerne har en diameter på ca Ø6 mm og er specielt udviklet til vandlevende skildpadder der er over baby stadiet men som ikke er fuldvoksne endnu.

Foderets sammensætning gør at skildpadderne får dækket deres behov for kød og grønt.

Indhold pr bøtte: 1,53kg

ZM-Logo_Liz.png

Zoo Med Aquatic Turtlefood Growth Formula er et foder der er udviklet til sumpskildpadder fra 5 - 15 cm.

Foderet er udviklet så det dækker de fleste sumpskildpadde arters behov uden yderlige brug af andre foderemner.

Da foderet er designet til skildpadder over 5 cm indeholder det en mindre andel protein end foderet til baby skildpadder gør.

Dette fordi skildpadderne i naturen i dette stadie begynder at indtage mere grønt i deres naturlige omgivelser og mindre kød.

Dyrene begynder på dette fordi de har opnået en størrelse hvor de ikke har brug for at gro stærkt længere i det deres naturlige fjender er blevet væsentligt mindre.

Dog er foderet designet til at få skildpadderne til at vokse og dette foder gives til dyr der ikke har opnået en fuldvoksen størrelse endnu.

Pillerne gives således at skildpadden spiser det den kan på 5 min, eventuelle piller der er til overs efter fodring fjernes med et net og smides i skraldespanden.

På denne måde undgår du at forurene akvariet.

Da foderet er designet til at skildpadderne skal vokse indeholder foderet en del protein fra bla. fisk og planter.

Ud over dette indeholder foderet også de nødvendige kalk og vitaminer som skildpadden har behov for.

Monis.dk anbefaler dog at man stadig en gang om ugen gennem noget råt kød eller fisk giver et tilskud af kalk og vitamin for at sikre den bedste trivsel.

Zoo Med Aquatic Turtlefood Growth Formula benyttes af foreningen sumpskildpadder hjælp og adoption der reder og videreformidler overskydende eller glemte sumpskildpadder.Ønsker du at vide mere om denne forening som støttes af monis.dk kan du læse meget mere på www.sumpskildpadder.dk

Her finder du også råd og vejledning til pasning af din sumpskildpadde.

1 dåse Zoo Med Aquatic Turtlefood Growth Formula indeholder: 1,53kg

Foderet består af følgende:

Sojaskrå, hvedemel, fiskemel, hvedekerne, majsglutenmel, Spirulina, fiskeolie, soja Lecithin, dicalciumphosphat, L-ascorbyl-2-Polyphosphat (kilde til C-vitamin), Kolinklorid, Vitamin E, Niacin, calciumpantothenat, riboflavin, thiamin mononitrat, biotin, pyridoxinhydrochlorid, folinsyre, vitamin A-acetat, vitamin D3 Supplement, vitamin B12 supplement, mangansulfat, zinksulfat, ferrosulfat, kobbersulfat, natriumselenit, kaliumiodat, propionsyre ( som er et naturligt konserveringsmiddel).

Analyse:

Protein (min) 35,0%
Råfedt (min) 5,0%
Fiber (max) 5,0%
Vand (max) 11,0%
Aske (max) 10,0%
Phosphor (min) 1,0%

ZM-Logo_Liz.png

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode