Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
49,95 kr.
The Pet Factory Paranød skal (perforeret)
search
search
  • The Pet Factory Paranød skal (perforeret)
49,95 kr.

The Pet Factory Paranød skal (perforeret)

TPF-PNSG

Paranøddeskaller er idéel til at give ly I mange naturlige habitater hos terrariedyr. De kan med fordel også fyldes med vand, så pilegiftfrøer kan bruge det som ”ynglevand”.

Det er også en fremragende naturlig dekoration, som skaber et naturligt levested til ens dyr.

Paranødskallen har en lysebrun farve udenpå og en mørkebrun farve indeni. Nødden er nyreformet og den udvendige skal er tyk og har en korklignende struktur.

Paranødskallen her fra The Pet Factory har man boret et lille hul i siden, dette gør det nemmere for dyrene at komme til og fra hulen/ly/skjul.

logo_head.png

Monis anbefaler
På lager i Viborg

Naturlig dekoration, med god funktionalitet

Paranødskallen kommer fra Syd Amerika, fra træet Lecythidaceace. Dette træ bliver helt op til 1000 år gammelt og nødden kommer herfra. På engelsk bliver den kaldt ”The brazil nut”.

Med en paranøddeskal har du mange muligheder. Den er fremragende som skjul, men kan sagtens bruges som en slags potte til at holde planter inde i terrariet. Herved kan du garantere dine planter står oprejst og flotte. Har man levende planter i paranødskallen er det vigtigt at lave et lille hul i bunden af den, så vandet kan rende fra igen. 

Naturprodukter er rigtig populært i terrarier, det er det bl.a. fordi det giver terrariet karakter. Naturprodukter bliver samtidig taget rigtig godt imod af krybdyr, da disse ting forekommer mere naturligt. 

Ønsker man at hænge denne paranødskal op for at f.eks. udfordrer dyrene, kan man gøre dette med akvariesilikone. Det er super nemt og simpelt, man tager bare noget akvariesilikone på paranødskallen og hænger den hvor man har lyst. man kan bruge tape til at holde paranødskallen på plads til akvariesilikonen er tørret.

Hos Monis har vi et stort udvalg af naturprodukter, disse produkter er perfekte som dekoration, men kan også tit bruges til noget funktionelt. Her er det kun fantasien der sætter grænserne for hvad der kan laves af fede ting. 

Er paranødskaller farlige for mindre dyr?

Nej disse skaller er ikke det mindste farlige for små dyr. De er ikke sprøjte med noget gift eller andet, produktet er 100% naturligt og kommer lige fra naturen.

Husk på da dette er et naturprodukt kan størrelse og farve variere.

logo_head.png

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode