Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
139,95 kr.
Gigan Terra Træstamme
search
search
  • Gigan Terra Træstamme
  • Gigan Terra Træstamme
139,95 kr.

Gigan Terra Træstamme

GT-G04-00201

GiganTerra Træstamme er et naturtro skjul, hulen lavet af giftfri resin og kan bruges i alle former for terrarie, akvarie, vivarium og dermed også paludarium.

Denne hule fra GiganTerra er lavet som et stykke der kan passe ind i alle terrairer hvor der skal være et naturtro look, det kan f. eks. være et stykke træ der stikker ud af jorden, teksturen på ydersiden gør hulen alsidig i dens muligheder om det er enten øgler eller amfibier den skal dekorere ved.

Materialet er balanceret i vægt så den er så sikker for dine dyr som muligt.

GiganTerra Træstammen måler 28x13x9 cm.

Monis anbefaler
På lager i Viborg

Smart naturtro krybdyrs hule.

Farven til skjulet er malet detaljeret, efter alle kunstens regler. Autentisk udseende og anvendelses muligheder er i højsædet når GiganTerras innovative designerhold går til tegnebordet med deres dekorationer, huler og skåle. Her er altså tale om et helt unikt hule design. Hulen har en cylinderform, og er et ideelt gemmested til frøer, mindre øgler, slanger og firben, der godt kan lide en tryg base uden at være for blottede. Størrelsen og formen på indgangen til hulen gør det attraktivt at vælge skjulet som et hurtigt sted at gemme sig og søge ly. 

Mørk inderside for at skabe ro til dine dyr.

Indersiden af træhulen er mørkebrun, det er den for at berolige og skabe en tryghed for dine krybdyr. Der kan med fordel anbringes en håndfuld ren gennemfugtet spaghnum moss som underlag i hulen, for at lave et fugtigt skjul som gør f.eks. hamskifte lettere. 

GiganTerra træstamme kan bruges i alle typer terrarier, men ville passe ekstra godt ind i et ørken terrarie eller i et skov/jungle terrarie.

GiganTerra træstammen er ru udvendig, skjulet er på den måde optimal til at støtte i forbindelse med hamskifte hvor dyret kan gnide hammen fri af kroppen.

Hulen fra GiganTerra kan nemt vaskes i koldt eller lunkent vand.

Fordelene ved GiganTerras Træstammen er:

- Kan bruges i alle typer terrarier

- Naturtro design

- Mørkeklagt inderside for at berolige dyrene

- Kan nemt vaskes i koldt eller lunkent vand

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode