Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
169,95 kr.
GiganTerra Dragon
search
search
  • GiganTerra Dragon
  • GiganTerra Dragon
169,95 kr.

GiganTerra Dragon

GT-G04-00720

GiganTerra Dragon måler 19,5 x 14,8 x 13,5cm. GiganTerra Dragon er et kranie, som er lavet med formål som dekoration. Dragon kraniet er perfekt til indretning i ørken terrarier.

GiganTerra Dragon har en hvid farve, og er fyldt med mindre huller, som giver mindre dyr et godt sted de kan skjule sig, og et sted de kan føle sig trygge.

Skjul bliver brugt af krybdyr til at afstresse og slappe af. Det giver dyrene et roligt, sikkert og trygt sted, hvor de kan søge hen når de har brug for ro.

GIGANTERRA-LOGO.png

På lager i Viborg

Dragon kranie fra GiganTerra

GiganTerra Dragon er et kranie med huller ved øjnene, huller ved munden, næsen og fra nakken. Dette gør at dyrene nemt og sikkert kan komme ind og ud af kraniet.

Tænderne i munden er afrundede, det samme med de 2 horn på drage kraniet. Spidserne på disse er ikke skarpe, og er helt sikre for dyrene at kravle på. 

Kraniet fungere som dekoration for større krybdyr. 

Hvilket terrarie miljø vil GiganTerra Dragon passe ind i?

GiganTerra Dragon kan skabe scenen for en drages død, der senere er blevet beboet af slanger eller firben. Dragen kunne være død til den tørre ørken, eller dragen kunne være faldet i døden fra trækronerne i regnskoven. 

Hos Monis har vi flere forskellige kranier, vi har bl.a. også buffalo kranie, krokodille kraniejurassic skeleton og t-rex kranie.

GiganTerra Dragon kranie kan både bruges i terrarie og akvarie, ønsker man dog at bruge i akvarie, er det anbefalet man lige skyller kraniet grundigt igennem.

Fordele ved GiganTerra Dragon kranie:

  • Tilføjer et nyt skjul til ens dyr
  • Nem at rengøre
  • Kan bruges til alle typer terrarier og akvarier
  • Passer perfekt ind i ørkenmiljøet
  • Top kvalitet samt flot design

GIGANTERRA-LOGO.png

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode