Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
477,00 kr.
Exo Terra Compact Lampe Top Small til max 2 x 26W pærer 45x20x9 cm i pæn indpakning. Køb online hos Monis.dk her!
search
search
  • Exo Terra Compact Lampe Top Small til max 2 x 26W pærer 45x20x9 cm i pæn indpakning. Køb online hos Monis.dk her!
  • Exo Terra Compact Lampe Top Small til max 2 x 26W pærer 45x20x9 cm udpakket og set fra neden. Perfekt til 45 cm terrarier. Køb
477,00 kr.

Exo Terra Compact Lampe Top Small til 2 pærer (45x20x9 cm)

EX-PT2226

Exo terra Lampe Top small er udviklet således at du kan installere 2 stk UVB pærer i terrariet og dermed opnå det maksimale dækning i hele terrariet ved brug af pærer.

Lampen har indbygget reflektor således at udbyttet af uvb stråler er opnåes til fulde på begge pærer.

På exo terra compact lampe small sidder der ligeledes indbygget 1 stk. afbryder således at begge pærer kan slukkes og tændes på samme tid.

Lampen er godkendt til 26W og er dermed mest egnet til UVB belysning.

Lampen måler 45 x 20 x 9 cm (LxBxH) og passer til exo terras 45x45 serie af terrarier.

Monis anbefaler
Sidste elementer på lager

Exo Terra Compact Lampe Top Small til 45x45 terrariet.

Søger du det flotte og moderne til terrariet og vil du samtidig gerne have funktionalitet og lækkert design i dit hjem så er exo terra lampe top small lige noget for dig.

De fleste danske hjem holder i dag træ levende reptiler hvilket gør at 45x45x60 (LxBxH) terrariet er et af de mest solgte terrarier.

Terrariet er i dag blevet et møbel i hjemmet som de er foranderligt og i konstant bevægelse.

Man har så at sige fået flyttet regnskoven ind i stuen og det moderne hjem tilstræber et flot look sammen med en god funktionalitet.

Exo Terra Compact Lampe Top Small passer perfekt oven på terrariet og samtidig har den indbyggede rille i toppen af terrariet gjort det muligt at montere termometre og hygrometre således at de er en integreret del af terrariet og ikke ødelægger det ellers flotte look. 

Pæren er lavet til 2x 26W og er dermed ikke egnet til brug med en varme pære med mindre der er tale om pærer på under 26W.

På selve lampen er der monteret en afbryder som gør det muligt at slukke for lyset uden at skulle finde en afbryder på ledningen, det er ret smart tænkt.

Er du i tvivl eller mangler du hjælp exo terra lampe top small?

Hos Monis er vi en flok store nørder og vi tillader os at kalde os selv for krybdyrenes butik.

Vore ansatte har en eller anden form for viden og knowhow inden for krybdyr og kan vi ikke svare på det arbejder vi sammen med en række eksperter ude i det danske land.

Vores moto er at dyrene står over butikken og derfor kan du roligt kontakte os, vi forsøger ikke at prakke dig alt muligt ligegyldigt på som du ikke har brug for.

Vi elsker krybdyr og vi elsker vore kunder, derfor er vi også tit og ofte ude som konsulenter for zoos, institutioner, universiteter, dyreparker og meget andet for at se på og optimere til den helt rette løsning.

Du skal derfor ikke være nervøs for at kontakte os pr mail, messenger eller telefon for ingen spørgsmål er for dumme eller forkerte.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode