Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/04 kl. 10:00
149,95 kr.
Lucky Reptile Desert Bedding "Nature Brown"
search
search
  • Lucky Reptile Desert Bedding "Nature Brown"
  • Lucky Reptile Desert Bedding "Nature Brown"
149,95 kr.

Lucky Reptile Desert Bedding "Nature Brown" 7L

LR-DB-7

Lucky Reptile Desert Bedding "Nature Brown" i 7 liter er en førsteklasses substratmulighed designet specielt til ørkenmiljøer i terrarier. Dette naturlige, brune substrat skaber en autentisk ørkenatmosfære, der imiterer krybdyrenes naturlige levesteder.

Med en kapacitet på 7 liter er dette substrat ideelt til små til mellemstore terrarier. Det er lavet af fint kvartssand og ler, hvilket giver en naturlig og realistisk overflade. Lucky Reptile Desert Bedding "Nature Brown" er let at forme og skabe variationer i terrænet, hvilket stimulerer krybdyrenes naturlige adfærd.

På lager i Viborg

Hvad er Lucky Reptile Desert Bedding "Nature Brown" 7L?

Lucky Reptile Desert Bedding "Nature Brown" i 7 liter er en fremragende substratmulighed skabt specifikt til terrarier med ørkenmiljøer.

Dette naturlige, brune substrat er sammensat af fint kvartssand og ler, hvilket ikke kun skaber et realistisk ørkenlandskab, men også tilbyder en række fordele for krybdyrene.

Med en generøs kapacitet på 7 liter er dette substrat ideelt til terrarier af forskellige størrelser, og det er velegnet til både små og mellemstore ørkendyr.

Den nøje udvalgte kombination af materialer muliggør let formning af terrænet, hvilket giver variation og stimulerer krybdyrenes naturlige adfærd, såsom gravning og udforskning.

Hvad kan Lucky Reptile Desert Bedding "Nature Brown" 7L?

Lucky Reptile Desert Bedding "Nature Brown" er ikke blot æstetisk tiltalende; det tjener også som et funktionelt element til at understøtte krybdyrenes trivsel.

Substratet muliggør naturlig gravedybde for arter, der kræver det, og skaber et miljø, der støtter termo regulering ved at bevare varme i terrariet. Samtidig absorberer det overskydende fugt, hvilket bidrager til at opretholde et tørt og behageligt mikroklima for ørkendyr.

Denne substratblanding er let at vedligeholde og udskifte, hvilket gør det praktisk for krybdyrsentusiaster.

Det er en vigtig komponent for dem, der ønsker at skabe et autentisk og sundt miljø for deres ørkendyr.

Ved at vælge Lucky Reptile Desert Bedding "Nature Brown" investerer du ikke kun i terrariets æstetik, men også i krybdyrenes trivsel og adfærd. Giv dine ørkendyr det bedste grundlag for et aktivt og tilfredsstillende liv med dette pålidelige substratvalg.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode