Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
97,95 kr.
Dragon Terraristik Hjørneskål 150 ml fåes i farverne granit, lava og sandstone og er særligt velegnet til alle typer krybdyr
search
search
  • Dragon Terraristik Hjørneskål 150 ml fåes i farverne granit, lava og sandstone og er særligt velegnet til alle typer krybdyr
97,95 kr.

Dragon - Hjørneskål Small 150ml

DR-CDL55

Dragon hjørne vandskål Small kan indeholde 150ml væske og findes i farverne SAND, LAVA OG GRANIT.

Skålen måler Udvendigt (HxBxL)  3,5 x 13 x 11 cm.

Skålen er lavet i gennemfarvet og håndblandet resim, som bl.a. også kendes fra båd bygger branchen.

Resimen som er farveløs, håndblandes med farven inden skålen støbes, og kan derfor tåle opvaskemaskine samt stærke rengøringsmidler uden tab af farve.

dragon%20logo%20rund.png

Monis anbefaler
Farve: LAVA STONE (97,95 kr.)
Sidste elementer på lager

Hjørneskåle er smarte som drikke eller foderskåle til krybdyr eller eksotiske pattedyr.

Skålene fra Dragon Terraristik er produceret i tyskland på deres egen fabrik og ingen skåle er ens i farverne.

Dette skyldes at alle produkter i dragons serie af huler, grotter, skåle osv alle har fået håndblandet farven i resimen inden støbningen er udført af skålen.

Resim bruges også af andre store reptil mærker til deres skåle og huler, men disse producenter får typisk deres produkter produceret i Kina og her maler man resimen.

Det betyder at disse produkter er helt ens, og samtidig kan de ikke tåle at gå i opvaskemaskinen uden at blive grimme og kedelige at se på.

Samtidig sker der også det at mange af skålene bliver utætte og ikke kan holde vand, mange sælgere nægter herefter at bytte skålene da de har været i opvaskemaskinen og de dermed ikke kan få dem byttet ved producenten.

Hos Dragon Terraristik er alle skåle hærdet og i det farven er iblandet materialet, kan de også tåle opvasker samt stærkere rengøringsmidler, uden at miste farven eller blive utætte.

Samtidig er ingen skåle ens i farven, fordi farven bliver håndblandet i produktet.

Du får derfor et unikt produkt, som du ikke finder i andres terrarier og selv om du køber flere af den samme model skål, vil du til hver en tid kunne se hvilken der hører til hvilket terrarie.

Denne model er en hjørnemodel af af Dragon Terraristiks skåle, og den kan indeholde 150 ml væske.

Hjørneskåle er meget praktiske i mange typer af terrarier, da de fylder mindre og er mindre pladskrævende end store runde skåle.

Samtidig kan de indeholde en del væske eller mad, og giver dyrene den adgang til vand eller mad de har behov for.

Skålen måler (HxBxL)  3,5 x 13 x 11 cm og fås i farverne Granit, Lava og Sandstone.

Skålen er perfekt til alle typer af terrarier, men passer særdeles godt til leopardgekkoer, små farvefrøer, agame unger, daggekkoer og mindre slanger.

Med dette produkt kan du og kammeraten sagtens købe en eller flere hver uden, at det bliver et problem at se forskel, da alle skåle er unikke i sig selv. 

Har du specifikke ønsker til en bestemt farve, så ring til monis.dk og lad os se om vi kan hjælpe dig med at finde præcis den model, der passer til dit terrarie.

dragon%20logo%20rund.png

Specifikationer

ean13
4038501008191

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode