Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
39,95 kr.
Hugro Morgenfrueblomst 80g
search
search
  • Hugro Morgenfrueblomst 80g
39,95 kr.

Hugro Morgenfrueblomst 80g

HU11507-6

Morgenfrueblomst fra Hugro er et solidt foderemne til skildpadder og gnavere. Hugro gror deres planter/blomster på økologiske tyske marker.

Morgenfrueblomst har en helende effekt på dyrene. Morgenfrueblomst har været brugt som lægemiddel siden middelalderen.

1 pose indeholder 80g.

Monis anbefaler
Levering 7-14 dage

Morgenfrueblomst som foder

Morgenfrueblomsten er bl.a. rigtig god, fordi dyrene spiser dette foder i naturen. Her ville dyrene finde blomsten som en vild blomst, og indtage den med velbehag.

Denne blomst er et rigtig godt alternativ til den normale iceberg salat man finder i supermarkedet. 

Morgenfrueblomsten indeholder massere af aktive stoffer, som er behjælpelige for dyret. Morgenfrueblomsten indeholder triterpener, flavonoider, æterisk olie og ikke mindst de såkaldte karotenoider.

Morgenfrueblomst er ikke et fuldfoder, men et supplement til den daglige kost. Produktet kan ses som en slags vitamin pille man tilføjer foderet.

Hvordan virker morgenfrueblomst?

Morgenfruen har vist sig at være god til behandling af irritationstilstande i urinvejene. Derfor er morgenfrueblomst godt at bruge hvis dit dyr døjer med betændelse eller irritation i kroppen. Forbliver dyret dog sådan, anbefaler vi at du kontakter dyrelægen.

Morgenfrue har en antiinflammatorisk effekt, dette vil sige at rifter/sår har kortere helingsperiode, samt at betændelse og infektion afhjælpes.

Morgenfrueblomst er antimikrobielt, dette sørger for at holde dyrenes mave i balance, lidt på samme måde som hvis mennesker drikker en cultura yoghurt.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode