Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/07 kl. 10:00
49,95 kr.
Dragon - Crispy Food - Tørret bananskiver
search
search
  • Dragon - Crispy Food - Tørret bananskiver
49,95 kr.

Dragon - Crispy Food - Tørret bananskiver

DR-DRF-06

Dragons Crispy Food med tørret bananskiver. Er en lækker lille snack til gnavere og dværgkaniner mm. De frysetørrede bananskiver er fyldt med vitaminer og er sunde.

I én bøtte med tørrede bananskiver er der 100g. 

Tørrede foderprodukter er smart fordi det ikke kræver nogen form for pasning. Selvfølgelig gør bananskiver ikke det ligemeget hvad, men i Crispy Food serien er resten af produkterne nemlig insekter, og du sparer derved pasning / pleje af foderdyr. Her kan du bare hurtigt og nemt tage nogle stykker, og give til dit dyr.

dragon%20logo%20rund.png

Monis anbefaler
På lager i Viborg

Bananskiverne er små i størrelsen, og passer derfor perfekt til små gnavere samt fugle.

Dragons Crispy Food serie

Dragon Crispy Food er en serie som indeholder forskellige former for snacks. Der findes græshopper, bananskiver, fårekyllinger, zophobas, melorme, flodrejer og buffalo orm. Du kan se hele udvalget hos os, og finde den snack som passer aller bedst til netop det dyr du har.

Alle Dragons Crispy Food er frysetørrede og derved bevares mange næringsværdier, smagsstoffer og vitaminer. Dette sikrer en sund og lækker snack.

Bananchips er perfekte til gnavere, kaniner og fugle

Bananchipsene er perfekte til mindre dyr, såsom kaniner og gnavere. De kan dog også bruges til andre mindre dyr. Bananchipsene er perfekt som en lille snack eller som en træningsgodbid. Bananchipsene er fyldt med næringsstoffer. Bruges ikke til hamstere, Deku og ørkenrotter.

Bananchips er fyldte med kalium, vitamin B1, vitamin B2 og vitamin C. Dette gør dem til en stor favorit blandt folk som holder gnavere. Det er nemlig super sunde og fremmer sundheden hos dyrene.

Disse lækre bananchips er også fremragende til fugle. Bl.a. papegøjer. Så har du en fugl og mangler en sund, men lækker snack, så er disse det rette for dig.

dragon%20logo%20rund.png

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode