Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
157,00 kr.
Dragon - Crispy Food - Buffalo orm
search
search
  • Dragon - Crispy Food - Buffalo orm
157,00 kr.

Dragon - Crispy Food - Buffalo orm

DR-FUT095

Dragon Crispy Food Tørret Buffalo orm. Buffalo orm er mest kendt som "mini melorm" og for sin brug i hønserier. Hvor både larven og billen, som larven bliver til bruges til at fortære ekstrementer fra hønsene. Larven bliver ikke bare sådan til en bille, den skal have godt med varme og de rigtige forhold.

Tørret buffalo orm er en lækker snack til krybdyr. Mange bruger måske allerede levende buffalo orm, som foder, men nu har du så også muligheden for at få dem tørret, så du kan have dem til rådighed lige når du ønsker.

Én bøtte tørret Buffalo orm indeholder 50g.

dragon%20logo%20rund.png

Dragon Crispy Food serie

Dragons Crispy Food serie, er en serie som indeholder diverse små snacks. Der er både bananchips, melorme, græshopper, fårekyllinger og mere. Vi har her os Monis alle varianter. De tørrede snacks er lækre og hurtige at fodre dine dyr med. Du kan med fordel skifte snack engang imellem eller blande 2 af dem sammen, så de får noget forskelligt.

Hvad er tørret buffalo orme god til?

Tøret buffalo orm er perfekte til høns og tropiske fugle. De er små og nemme at spise, det at de ikke spræller gør det nemmere for dyret at spise og få fat i ormen. Dog fjerner det lidt af "angrebs momentet" hvor dyret normalt bliver udfordret af sprællen.

Tørret buffalo orm er også rigtig gode til mindre krybdyr, såsom mindre øgler, gekkoer, frøer mm. Larven er fed i det, så det anbefales at du fodrer med det højst hver 2. dag.

Levende eller tørret?

Har du lyst til at udfordre dine dyr istedet, så burde du vælge Buffalo orm i levende tilstand. Disse skal bestilles senest tirsdag kl 10:00, for at de bliver sendt om onsdagen. Onsdagen hver uge, sender vi levende insekter ud. Så er du mere til levende, så husk at få bestilt inden tirsdag kl. 10:00.

Levende buffalo orme kan findes lige her.

Tørret buffalo orme kan holde helt op til 12 måneder. Husk at opbevare et køligt og tørt sted.

dragon%20logo%20rund.png

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode