Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/04 kl. 10:00
64,95 kr.
Exo Terra Infrared Basking Spot Nano 25w
search
search
  • Exo Terra Infrared Basking Spot Nano 25w
  • Exo Terra Infrared Basking Spot Nano 25w
  • Exo Terra Infrared Basking Spot Nano 25w
64,95 kr.

Exo Terra Infrared Basking Spot Nano 25w

EX-PT2143

Exo Terra Infrared Basking Spot Nano 25W er en kompakt og effektiv varmelampe designet specielt til mindre terrarier. Med en effekt på 25 watt leverer denne infrarøde belysningskilde en behagelig varme, som efterligner solens naturlige stråler og skaber et ideelt miljø for koldblodige krybdyr.

Den infrarøde teknologi gør det muligt for lampen at generere varme uden at afgive synligt lys, hvilket gør den ideel til dag- og natbrug uden at forstyrre dyrenes naturlige daglige cyklus. Dette er særligt vigtigt for reptiler, der har behov for en korrekt varmekilde for at regulere deres kropstemperatur og opretholde helbredet.

Sidste elementer på lager

Exo Terra Infrared Basking Spot Nano 25W

er en avanceret varmelampe skabt specielt til mindre terrarier og reptilmiljøer. Med en effekt på 25 watt tilbyder denne infrarøde belysningskilde en nøjagtig og regulerbar varmekilde, der efterligner solens naturlige infrarøde stråler. Dette skaber et optimalt og komfortabelt miljø for koldblodede krybdyr.

Den infrarøde teknologi er nøglen til denne belysningskildes popularitet. Ved at generere varme uden synligt lys forstyrres dyrenes naturlige daglige cyklus ikke, hvilket er afgørende for reptiler, der kræver korrekt belysning for at regulere deres kropstemperatur og opretholde en sund adfærd. Exo Terra Infrared Basking Spot Nano 25W er ideel til både dag- og natbrug, da den skaber et varmt og trygt miljø uden at forstyrre dyrenes hvileperioder.

Design

Denne varmelampe er særligt designet til mindre terrarier og er velegnet til en bred vifte af arter, såsom gekkoer, mindre slanger og firben. Den kompakte størrelse og E27-fatning gør den nem at installere i forskellige terrariumopsætninger. Lampens effektive varmeoverførsel gør den økonomisk, da den opretholder den ønskede temperatur i terrariet uden unødvendigt energiforbrug.

Exo Terra er kendt for at levere kvalitetsprodukter til reptilejere, og Infrared Basking Spot Nano 25W er ingen undtagelse. Med denne varmelampe kan du skabe optimale forhold for dine krybdyr, hvilket er afgørende for deres trivsel, fordøjelse og adfærd. Uanset om du er en erfaren reptilentusiast eller ny i hobbyen, kan du trygt stole på Exo Terra Infrared Basking Spot Nano 25W som en pålidelig og effektiv varmekilde til dit terrarium.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode