Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
109,95 kr.
Exo Terra Faunarium Medium
search
search
  • Exo Terra Faunarium Medium
109,95 kr.

Exo Terra Faunarium Medium

EX-PT2260

Exo Terra Faunarium Medium måler 300x195x205mm.  Det er en praktisk størrelse til at holde på bænkebidere, kakerlakker, foderdyr og andre smådyr.

Fauna boksen fra Exo Terra er lavet med en lem i toppen, der holder dyrene inde, og sikre at der er adgang til dyrene, når det bliver nødvendigt. En fauna box er også en bekvem måde at tranportere og midlertidigt opbevare krybdyr på.

Exo Terra Faunarium fås i small, medium & large her hos Monis.

Sidste elementer på lager

Fauna boks til insekter, mus og andre smådyr

Exo Terras Faunarium er lavet med en lille lem i toppen, som nemt kan åbnes når du skal fodrer, eller andet vedligeholdelse.

Denne fauna boks er et letanvendeligt stabelbart plast terrarium til alle formål til krybdyr, padder, mus, arachnider og insekter.

Skulle der gå svamp, bakterier eller opstå problemer i dit terrarie, er en fauna boks også en glimrende midlertidlig bolig, hvis dyret skal i karantæne eller lignende.

I låget er der god ventilation da der er åbne riller. Plastikken er gennemsigtig, så du nemt kan se ind i dit faunarium. Hele top låget kan også nemt klikkes af i forbindelse med rengøring, og både Den gennemsigtige box og det tilhørende plast låg, kan gå i opvaskemaskinen. Det er dog vigtigt at begge rengjorte dele bliver skyllet grundigt inden Faunarariet bliver taget i brug.

Fauna bokse er en sikker og pladsbesparende løsning, når det handler om pleje og opbevaring af både kæledyr og foderdyr. De forskellige faunarium passer sammen og strømliner udseendet på dine foderdyr, med Exo Terras Fauna box løsining undgår man altså de klodsede og til tider tvivlsomme hjemmeløsninger. 

Hvis du er typen som går ud i skoven/naturen og samler planter, dyr, jord eller andet til terrariet derhjemme, er denne fauna boks er også perfekt til dette.

Faunarium kan også bruges til unger af gekkoer, slanger mm., dog er det vigtigt at sikrer sig de har nok plads i denne størrelse, ellers må man op i en large for at have plads.

Exo Terra Faunarium fås i 3 størrelser:

Small: 230 x 155 x 170mm

Medium: 300 x 195 x 205mm

Large: 370 x 220 x 250mm

Hvorfor bruge Exo Terra Faunarium?

  • Idéel som transportkasse
  • Letanvendeligt stabelbart plast terrarium til alle formål
  • Minimere plads brug
  • Til at holde insekter eller andre smådyr
  • Kan bruges som midlertidlig bolig til mindre krybdyr, hvis de f.eks. skal i karantæne pga. svampe bakterier eller andet
  • Perfekt at have ved hånden som krybdyrs ejer

Er du det mindste i tvivl om valg af størrelse eller noget som helst andet, kan du altid give os et opkald, også hjælper vi dig med at finde den bedste løsning.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode