Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 07/05 kl. 10:00
1.499,95 kr.
Exo Terra Bamboo Terrarium Startsæt - 30x30x45cm
search
search
  • Exo Terra Bamboo Terrarium Startsæt - 30x30x45cm
  • Exo Terra Bamboo Terrarium Startsæt - 30x30x45cm
1.499,95 kr.

Exo Terra Bamboo Terrarium Startsæt - 30x30x45cm

EX-PT3740

Komplet glasterrarie med alle nødvendige dekorationsgenstande og naturligt udseende bambus baggrund.

Sættet indeholder:

Multifunktionel Bambus dekoration med indbygget skjul, vandskål og foder kop holder.

Kompakt toparmatur (uden pære)

Analog termometer og hygrometer.

Moss mat substrat.

Derved er det klart til at den nye beboer flytter ind.

Sidste elementer på lager

Exo Terra’s glasterrarier er blandt de mest populære terrarier inden for hobbyen, til hold af krybdyr, slanger, frøer, og insekter. Det er ikke heltn uden grund, da Exo Terra’s terrarier er ikke kun er utrolige praktiske, men også sikre, hvilket også er kendetegnet ved deres høje produktionskvalitet.  

 

Funktioner

På bamboo terrarium startsættet er der 2 front døre, der kan åbnes separat fra hinanden. Dørene giver derved en nem adgang under fodring, dekoration, vedligeholdelse mm. 

Der er en lås på lågerne så ingen dyr kan skubbe lågerne op og undslippe og der kan tilføjes en ekstern lås til terrariet så lågerne ikke kan åbnes ved uheld.

På fronten under lågerne findes der udluftning for nem ventilation, ligesom toppen af terrariet består af net, dette giver både god topventilation, samt tillader UVB og infrarøde stråler at trænge igennem, så man slipper for at have lamperne hængende inde i terrariet. Toppen er desuden også aftagelig, hvilket giver nem adgang både under dekorations indretning og rengøring.

På bagsiden af terrariet er der indgange til ledninger eller rør, ligesom på der er på standartterrarierne, dette gør det nemt at installere, termometerhygrometer, vandfald, regn system mm.

Bundpladen på terrariet er hævet, hvilket giver mulighed for at montere en varmemåtte, så man nemt kan opvarme f.eks. den ene ende af terrariet.

Front dørene/vinduerne sidder højt oppe, og giver god mulighed for at lave et tykt lag af substrat under dørene, f.eks. til gravende krybdyr eller hvis man ønsker at lave et paludarium.

Med dette sæt er du godt kørende hvad enten du skal starte op med f.eks. farvefrøer eller små gekkoer. Der kan selvfølgelig tilføjes endnu flere dekorationer og planter hvis det ønskes ligesom det kan laves til et bioaktivt terrarie med f.eks. et clean up crew  bestående af bænkebidder og springhaler og levende planter.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode