Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
34,95 kr.
Hugro Rank Vejsennep 30g
search
search
  • Hugro Rank Vejsennep 30g
34,95 kr.

Hugro Rank Vejsennep 30g

HU11520-5

Hugro Rank Vejsennep indeholder 30g pr. pose. Det er velegnet til alle terrarie dyr, nogen foretrækker det let fugtet før indtagelse.

Rank vejsennep er et 100% naturligt produkt, der er samlet op i naturen og derefter tørret i en proces som holder på langt størstedelen af næringen, vitaminer, mineraler og andet godt.

Gnavere og især skildpadder, men også skægagamer vil være favoritterne til denne plante. De elsker nemlig variation i deres daglige tørfoder, derfor er det en god idé at have forskelligt grønt man kan blande det op med, for at gøre det mere spændende og ikke ensformet.

Monis anbefaler
På lager i Viborg

Sundt, grønt og smagfuldt

Rank vejsennep er en plante i korsblomst-familien. Arten er normalt hjemmehørende i Europa, Nordafrika og Vestasien. Det kan dog ses som ukrudtsplante mange steder rundt omkring i verden i dag.
I Danmark har vi også rank vejsennep til at gro, den gror ved vejkanter og bebyggelse. Den blomstrer midt juni til september.

Til skildpadder som ikke rigtig vil spise grønt, har vi funder ud af, at hvis du tager et friskt stykke salat og gør det lidt fugtigt, og herefter tilføjer de planter/blomster ovenpå på salaten, vil skildpadden spise det som et sundt supplement der gavner dem. 

Hvorfor er variation vigtigt?

Variation i foderet er vigtigt, for at dyrene trives bedst muligt. Samtidig giver variation ekstra vitaminer, mineraler, flavonoider og andre gode ting ind i foderet. Selvfølgelig er tilskudsfoder ikke nok vitaminer eller mineraler til et dyr, så du skal stadig bruge vitamin/mineral tilskud selvom du giver fodertilskud.
Med variation sikrer du også at dyret får en ordentlig portion mad, da tilskudsfoderet gør rationen lidt større.

Ingredienser:

100% tørret rank vejsennep

Foderanbefaling:

Bruges som en snack eller blandes med det daglige foder.

Opbevarelse:

Opbevares tørt, køligt og aldrig i direkte sollys.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode