Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
39,95 kr.
Hugro Ferskenblade 60g
search
search
  • Hugro Ferskenblade 60g
39,95 kr.

Hugro Ferskenblade 60g

HU11523-6

Hugro's Ferskenblade indeholder 60g. Langt de fleste af os kender frugten fersken, dette her er dog bladene fra frugt træet. Bladene er 100% naturlige og intet er tilsat dem. De er kun tørret i en proces som holder på langt de fleste vitaminer, mineraler, proteiner og fibre.

Herved får man grønt foder med god næring, som kan holde i op til 3 år.

Hugro's ferskenblade egner sig rigtig godt til skildpadder og gnavere. Det er tiltænkt som en snack eller som et tilskud til den daglige fodring.

Levering 7-14 dage

Tilskudsfoder som er rig på vitaminer og lav i calcium

Ferskenblade er rigtig sunde & smagfulde. De er samtidig rig på vitaminer og lave i calcium. Ferskenblade er en sund delikatesse til smådyr.

Hugro's ferskenblade er velegnet til dværgkaniner, gnavere, skildpadder og andre smådyr. Ferskenbladene er groet på en økologisk tysk mark, hvorefter de bliver tørret.

Med disse ferskenblade får man mulighed for at skabe variation til sit dyrs daglige foder. Dyr kan godt blive trætte af at spise det samme kedelig foder. Derfor er det smart med tilskudsfoder. Tilskudsfoderet gør maden lidt mere speciel og interessant. 
Udover at dyrene får varieret foder, giver det også ekstra vitaminer, mineraler, proteiner og fibre til dyrets daglige kost.

Ferskenbladene kan dog ikke erstatte det normale vitamin/mineral tilskud. Derfor skal man huske at undersøge hvilke behov dit dyr har, og hvad behovet for vitamin/mineral tilskud er.

Ingredienser:

100% tørret ferskenbalde

Analyse:

Uorganisk stof: 9,6%; Rå protein: 15,3%; Rå fedt: 5,1%; Rå fibre: 11,1%

Foderanbefaling: 

Bruges som en snack eller blandes med det daglige foder.

Opbevarelse:

Opbevares tørt, køligt og aldrig i direkte sollys.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode