Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
239,95 kr.
GiganTerra -Tiger skal XL
search
search
  • GiganTerra -Tiger skal XL
  • GiganTerra -Tiger skal XL
  • GiganTerra -Tiger skal XL
239,95 kr.

GiganTerra - Sabel Tiger Kranie XL

GT-G04-00484

GiganTerra Tiger Skal XL er et kranie der forestiller tigernes kranie. Kraniet er tænkt som dekoration til terrarier eller akvarier.

Tiger kraniet passer godt ind i et ørkenmiljøet.

Kraniet er hvidt med gule og brunlige områder.

GiganTerra Tiger Kranie XL måler 26,5x14,5x15,5cm.

På lager i Viborg

Tiger kranie, ideel dekoration til ørkenterrarie

Tiger kraniet har en hvidlig farve, med gule/brune områder i. Kraniet er utrolig naturtro og er en anderledes form for dekoration.

Kraniet kan med fordel kombineres med andre lignende dekorationer, såsom krokodille kranie, t-rex kraniebuffalo kranie og dinosaur knogle.

Dette vil være med til at skabe et terrarie med en rød tråd og et tema.

Dekorationer i terrarier og akvarier er med til at skabe hele atmosfæren og glæden ved at have et terrarie eller akvarie i sit hjem.

Det er derfor også vigtigt at vælge dekorationer, der er med til at genskabe dyrets naturlige habitat. Herved får man virkelig den wow effekt, samtidig at dyret også føler sig tilpas.

GiganTerras produkter er i højeste kvalitet, og man kan derfor regne med at få et kranie der holder i lang tid. Udover dette har kraniet en glat overflade, som gør det utrolig nemt at rengøre.

Kraniet kan nemt sættes op på en gren eller andet, hvis man ønsker dette. Dette kan gøres med akvariesilikone. Sæt kraniet fast med tape, til silikonen er tørret.

Kraniet vil også kunne fungere, som et skjul, hvor krybdyr ville kunne gemme sig. Det er dog ikke ligeså optimalt som et skjul. Dette er grundet de store huler hele vejen rundt i kraniet, hvilket gør at dyret ikke rigtig har et sted, hvor den ikke ville kunne blive angrebet bagfra.

Skjul bliver brugt af krybdyr i naturen til at få tryghed og gemme sig for andre rovdyr. I et skjul skal krybdyret nemlig kun forsvare sig selv forfra, og ikke være bange for om nogen kan angribe bagfra.

Fordele ved GiganTerra Tiger Skal XL:

  • Ligner et ægte kranie, i en mindre udgave
  • Nemt at rengøre
  • Kan bruges i både akvarie og terrarie
  • Anderledes form for dekoration
  • Ideel til ørkenterrarier, hvor ikke mange dekorationer passer ind

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode