Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 21/05 kl. 10:00
69,95 kr.
Exo Terra Day Gecko Food 4 Stk.
search
search
  • Exo Terra Day Gecko Food 4 Stk.
  • Exo Terra Day Gecko Food 4 Stk.
  • Exo Terra Day Gecko Food 4 Stk.
69,95 kr.

Exo Terra Day Gecko Food 4 Stk.

EX-PT3273

Exo Terra Day Gecko Food 4 Stk. er en nærende og velsmagende kostdesignet specielt til daggekkoer.

Denne pakke indeholder fire individuelle portioner, der er omhyggeligt sammensat for at opfylde de ernæringsmæssige behov hos disse livlige og farverige krybdyr.

Hver portion er beriget med essentielle vitaminer, mineraler og sporstoffer for at sikre optimal sundhed og trivsel hos dine daggekkoer.

Kostens sammensætning understøtter også den naturlige adfærd og ernæringsmæssige præferencer hos disse krybdyr, hvilket gør det til en ideel løsning for dyreejere, der ønsker det bedste for deres daggekkoer.

På lager i Viborg

Hvad er Exo Terra Day Gecko Food 4 Stk?

Exo Terra Day Gecko Food 4 Stk. er en førsteklasses kost specifik til daggekkoer, der tilbyder en omhyggeligt afbalanceret ernæringsprofil for at opretholde optimal sundhed og trivsel hos disse farverige krybdyr.

Denne pakke indeholder fire individuelle portioner, designet til at imødekomme daggekkoernes ernæringsmæssige behov og stimulere deres naturlige adfærd.

Hver portion er rig på essentielle næringsstoffer, herunder vitaminer, mineraler og sporstoffer, der støtter daggekkoernes vækst, reproduktion og immunsystem.

Den nøje sammensatte formel efterligner de naturlige fødevarer, daggekkoerne ville finde i naturen og sikrer, at de får en varieret diæt, som er afgørende for deres helbred.

Fordele og daglig kost

En af fordelene ved Exo Terra Day Gecko Food 4 Stk. er bekvemmeligheden.

De individuelle portioner sikrer friskhed ved hver fodring, hvilket ikke kun opretholder fødevarernes kvalitet, men også gør det lettere for dyreejere at dosere og undgå spild.

Dette gør det til en ideel løsning for både erfarne og nye daggekko-ejere.

Exo Terra Day Gecko Food er velegnet som en daglig kost eller som en del af en varieret diæt.

Den er nem at anvende og kan kombineres med andre kosttilskud og levende fødevarer for at give daggekkoerne en alsidig og tilfredsstillende kostoplevelse.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode