Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
63,00 kr.
Dragon - Crispy Food - Tørret græshoppe 30g
search
search
  • Dragon - Crispy Food - Tørret græshoppe 30g
63,00 kr.

Dragon - Crispy Food - Tørret græshoppe 30g

DR-FUT090

Dragon Crispy Food med tørrede græshopper. Græshopperne er i stor størrelse, og 1 bøtte indeholder ca. 50 styk af dem.

Tørrede græshopper er en perfekt snack til hamster, reptiler & ørkenrotter. Græshopper er proteinrige og er derfor et rigtig godt fodringsmateriale.

Græshopper er f.eks. rigtig god til skægagamer, kamæleoner, varaner og mange flere. Dette er bare for at nævne nogle af de mest populære krybdyr, som græshopper er fantastisk til, både i levende og tørret død tilstand.

dragon%20logo%20rund.png

På lager i Viborg

Dragons Crispy Food serie indeholder den snack du mangler

Dragon Crispy Food er en serie Dragon har lavet, som indeholder diverse tørrede insekter samt bananchips & flodrejer. Alle produkterne er tørrede og er beregnet som en lækker sund snack. Så uanset hvilket sødt dyr, du skulle have derhjemme, skulle Dragons Crispy Food serie gerne kunne hjælpe dig med at finde en sund og lækker snack som dit dyr ville elske.

Tørrede dyr som snacks, er faktisk en super god idé. Idéet det hjælper dig, og gør det nemmere for dig at hurtigt give dit dyr en lille ekstra snack. Samtidig kræver foderet heller ikke pasning og pleje, som levende insekter gør. Alle snacksene er sunde, og er lavet med den intention at det skal være en sund, men samtidig lækker snack.

Græshopper er super som foder

Græshopper som foder er rigtig godt, det er det bl.a. pga. de er fedtfattige, fyldt med proteiner og er noget langt de fleste krybdyr, som er insektædende vil spise i naturen. 

Der er også andre dyr end krybdyr, som spiser disse lækre snacks. F.eks. insektspisende fugle, flyvepungegern og mange andre.

Det eneste minus ved at bruge tørrede insekter, er at man fjerner muligheden hvor dyrene kan jage det levende insekt rundt. Dog er disse Crispy Foods ment som snacks, så du burde stadig fodre med levende insekter også. 

Dyr har generelt godt af at bruge deres jagtinstinkt, så hvis du kun fodrer med dødt / tørret foder, mister dit dyr dette. Så hold dig til at bruge disse græshopper som snacks, når du synes dit dyr fortjener det, og brug levende som den normale foder.

dragon%20logo%20rund.png

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode