Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 07/05 kl. 10:00
99,95 kr.
Edderkop - Lasiocyano sazimai
search
search
  • Edderkop - Lasiocyano sazimai
99,95 kr.

Edderkop - Lasiocyano sazimai

LFTE-LASSAZ

Lasiocyano sazimai er en edderkop af arten tarantel, også kendt som Brazilian Blue. Artens oprindelige udbredelsesområde er Brasilien.

De er stort set jordlevende, og gravende edderkopper men klatre til tider lidt derfor er det godt med lidt at klatre i, i deres indretning.

Denne tarantel er dækket af dybe blå børstehår.

Her er der tale om slings på ca 8 mm i benspænd.

På lager i Viborg

Latinsk navn: Lasiocyano sazimai

Også omtalt som: Brazilian Blue

Livsstil: Terrestrisk (Jordlevende)

Oprindelse: Brasilien

Størrelse: Op til 15 cm i benspænd.

Temperatur: 25-30 grader.

Væksthastighed: Medium

Forventet levetid: Hunner op til 15 år, hanner op til nogle få år.

Anbefalet erfaringsniveau: Mellem

Indhold: 1 stk.

En smuk tarantel fra Sydamerika. Fundet i områderne Bahia, Minas Gerais og Chapada Diamantina i Brasilien (i øjeblikket) vinder denne fantastiske blå tarantel også stor popularitet hos hobbyfolk over hele verden.

De ser først sorte ud med rødlige hår på maven, men med lidt ekstra lys skinner det blå igennem.

Området, de findes i, er angiveligt ret barskt, bliver meget koldt om vinternætterne og meget varmt på sommerdagene, hvilket tarantellen vil selvregulere med sin opportunistiske graveadfærd. Disse taranteller har også vist nogle trælevende træk, så de giver en masse struktur i dit terrarie med en anstændig mængde substrat for at give mulighed for at grave, hvis de vælger det og lidt de kan klatre på.

Brazilian Blue kræver en rummelig indhegning med masser af gemmesteder og underlag til at grave. Terrariet skal opbevares i et varmt og fugtigt miljø.

De er kendt for at være rimelige at arbejde med, de viser kun nervøsitet eller aggressiv adfærd, når de bliver forskrækket eller generet, hvilket de vil svare ved at svirpe deres børster mod dig, hvis irritationen fortsætter.

Brazilian Blue er en kødæder og kræver en diæt af levende insekter såsom fårekyllinger, kakerlakker og melorme. De bør fodres en eller to gange om ugen, afhængigt af deres størrelse og appetit.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode