Hus Fårekylling Medium 60 Pr. Æske

Monis

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Husfårekylling

Dansk Navn: Husfårekylling

Latinsk Navn:Acheta domestica

Produktionsland: Tyskland

Størrelse: Medium = 11 mm (5 hamskifte)

Indhold: 60 stk. Pr. æske

Bestillingsvar: Mandag kl 7:00

faunatopics logo.jpg

Flere detaljer

Bestilling senest Tirsdag kl 10:00, levering Torsdag

  • 1 Æske
  • 4 Æsker

22,95 DKK

inkl. moms
Vælg
Egenskab
  • 1 Æske
  • 4 Æsker

Vælg
Antal

Opbevaring: Fårekyllinger i kasser kan opbevares i den medfølgende emballage. Ved køb af bulkkasser anbefaler vi at flytte fårekyllingerne til en lukket beholder med glatte sider (fremstillet af syntetisk materiale eller glas) og trådvæv på toppen.
De anbefalede mål for beholderen er ca.. 30 x 20 cm (L x B) pr bulk kasse. Kassen skal være godt ventileret og en bedroller med trådnet i toppen af hele låget er at foretrække.

Temperatur: Fortrinsvis mellem 15 og 20 grader Celsius.

Fodring:Fårekyllingerne leveres med mad nok til at nå frem til dit dig i god form. Du kan holde fårekyllinger i kassen i flere dage, når blot du giver et lille stykke gulerod eller æble for at opretholde væskebalancen hos dyrene. Du kan også med fordel benyttte vandgele eller Dragon Jelly Food i stedet for frisk frugt, så undgår du svampespore.

Optimering af foderinsektet: Fårekyllinger indgår i en varieret kost til insektædende dyr, det er derfor vigtigt at insekterne er af høj kvalitet og har et højt indhold af vitamin og calsium. Dette kan du sikre ved at optimere insekterne med varieret kost samt ved at tilsætte calsium og vitamin pulver til det foder som insekterne får. Fårekyllinger kan fodres med protein rig kost som hakket kød men også grøntsager som gullerøder eller frugt som apelsin og æble er med til at sikre en god og varieret kost der giver en høj kvalitet af insekter til dine reptiler. Du kan også som alternativ bruge Dragon Fårekylling og græshoppe foder til dine insketer samt vandgele for at sikre væskebalancen hos dyrene. Som calsium og vitamin tilskud kan det anbefales at benytte Dargon Vit calsium og multivitamin eller lignende produkter.

Indhold Pr. 100g

Råaske: 4,8%

Råfiber: 7,7%

Vandindhold: 2,8%

Råprotein: 69,1%

Råfedt: 18,5%

faunatopics logo.jpg

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse

Relaterede artikler

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her