Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 05/03 kl. 10:00
114,95 kr.
Gecko Nutrition - Apricot og Banan
search
search
  • Gecko Nutrition - Apricot og Banan
114,95 kr.

Gecko Nutrition - Apricot og Banan

GNBA50

Gecko Nutrition med Apricot og Banan smag. Gecko Nutrition indeholder frugter og insekter, som er lige præcis det frugtspisende gekkoer / øgler gerne vil have. Samtidig med at det indeholder vigtige proteiner og næringsstoffer.

Dette kronegekko / øgle foder, er en komplet diæt, så du behøver ikke tilføje noget andet end dette foder. Vi anbefaler dog hos Monis at du stadig fodrer med levende insekter 2 gange om måneden, for at udfordrer dit dyr og aktivere dets jagtinstinkt. 

Gecko Nutrition poserne findes i to størrelser, 100g og 200g.

Monis anbefaler
Størrelse: 50g (114,95 kr.)
Levering op til 14 dage

Gecko Nutriton er af høj kvalitet

Gecko Nutrition er et foder lavet i Tyskland, og er af høj kvalitet. Gecko Nutrition har 5 forskellige smagsvarianter, så er denne ikke den rette til dit dyr, kan det være en af de andre passede perfekt.

De 5 smagsvarianter der findes er: Banan, Mango og Banan, Jordbær og Banan, Fig og Banan samt Banan. Nogle krybdyr kan nemlig godt være ret så kræsne, også er det perfekt for dig, at der findes 5 forskellige smagsvarianter, så skal der nok være noget dit dyr også kan lide.

Hvorfor burde jeg vælge Gecko Nutrition?

Du burde vælge Gecko Nutrition fordi det er et effektivt foder, som har vist sig at være noget frugtspisende gekkoer / øgler elsker. Samtidig er Gecko Nutrition en komplæt diæt, som gør det nemt for dig. Du skal ikke tænke på at foder med 5-6 forskellige ting, du har 1 foder, som indeholder alt.

Det er samtidig super nemt og hurtigt at blande en gang foder op til dyr. Du slipper for at stå og lave foder hver dag, og hvis du har travlt eller kun er kort tid hjemme, kan du hurtigt blande en god næringsrig gang foder op.

Fodervejledning af Gecko Nutrition Apricot og Banan

1. Mix 1 del pulver med 2 dele vand (kan godt virke ret vandet i starten, men burde blive tykkere efter nogle minutter, skal gerne være ligesom ketchup).

2. Foder gives alt efter behov og opførsel af gekkoerne, men det anbefales 2-3 gange om aftenen ugeligt.

3. Alle rester skal fjernes indenfor 24 timer.

Ingredienser i Gecko Nutrition Apricot og Banan

Banan, Mango, Insekter (soldaterflue larve, buffaloorm, fårekylling), Valleproteinisolat, Miscellar Casein, Daddel, Ærteprotein, Brun ris, Monocalciumphosphate, Kokosnød, Calciumcarbonat, Bi pollen, Honning, Gulerod, Rødbede, Magnesium Oxide, Calcium Citrate, Hawaiiblomst, Gurkemejerod, Brune alger, Hvedestivelse, Spirulina og smag.

Analyse af Gecko Nutrition Apricot og Banan

Rå protein: 25%; Uorganisk stof: 9%; Rå fedt: 5%; Rå fibre: 3%; Calcium: 2,2%; Fosfor: 1,1%

Specifikationer

ean13
4270001915207

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode