Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
114,95 kr.
Gecko Nutrition - Mango og Banan
search
search
  • Gecko Nutrition - Mango og Banan
114,95 kr.

Gecko Nutrition - Mango og Banan

GNBM50

Gecko Nutrition med Mango og Banan er en komplet diæt til frugtspisende gekkoer / øgler. Gecko Nutrition indeholder alle vigtige proteiner og næringsstoffer til frugtspisende gekkoer / øgler.

Alle Gecko Nutritions smagsvarianter indeholder frugt og insekter, forskellen er hovedsageligt smagen på selve produktet. Dette er fordi nogle krybdyr kan godt være meget kræsne, og nægte at spise andet end deres yndlingsfoder. Så hvis den ene smagsvariant ikke vil spises, kan det sagtens være en anden smag er løsningen. 

Du kan få foderet i størrelserne 50g - 100g.

Monis anbefaler
Størrelse: 50g (114,95 kr.)
På lager i Viborg

Foderet kommer i en smart sort lynlåspose, så du kan åbne og bruge noget af det, og samtidig nemt gemme resten til senere. Du kan gemme det i op til 4 dage i køleskabet.

Gecko Nutrition er et foder som minder meget om Pangea, som du måske allerede kender. Gecko Nutrition er blevet testet af firmaet selv, som har udviklet det, og der har de haft stor success. De gekkoer de har testet på, har spist op med det samme. 

Gecko Nutrition smagsvarianter

Gecko Nutrition er en komplet diæt til frugtspisende gekkoer og øgler. Gecko Nutrition har 5 smagsvarianter, de har disse: Banan, Mango og Banan, Abrikos og Banan, Mango og Banan, Skovbær og banan samt Figner og Banan. Skulle din gekko / øgle gå hen og ikke vil spise en bestemt variant, kan du altid prøve en anden for at se om det ikke skulle hjælpe. Krybdyr kan godt være rigtig kræsne, også vil de kun spise deres yndlingsfoder. Så har du ikke held med en smagsvariant, kunne en anden sagtens være lige præcis det dit krybdyr elsker.

Anvendelse af Gecko Nutrition Mango og Banan

1. Mix 1 del pulver med 2 dele vand (kan godt virke ret vandet i starten, men burde blive tykkere efter nogle minutter, skal gerne være ligesom ketchup).

2. Foder gives alt efter behov og opførsel af gekkoerne, men det anbefales 2-3 gange om aftenen ugeligt.

3. Alle rester skal fjernes indenfor 24 timer.

Ingredienser i Gecko Nutrition Mango og Banan

Banan, Mango, Insekter (soldaterflue larve, buffalo orm, fårekylling), Valleproteinisolat, Miscellar Casein, Daddel, Ærteprotein, Brun ris, Monocalciumphosphate, Kokosnød, Calciumcarbonat, Bi pollen, Honning, Gulerod, Rødbede, Magnesium Oxide, Calcium Citrate, Hawaiiblomst, Gurkemejerod, Brune alger, Hvedestivelse, Spirulina og smag.

Analyse af Gecko Nutrition Mango og Banan

Rå protein: 25%; Uorganisk stof: 9%; Rå fedt: 5%; Rå fibre: 3%; Calcium: 2,2%; Fosfor: 1,1%

Specifikationer

ean13
4270001361356

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode