Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
49,95 kr.
Nekton-Multi Rep 35g Forside
search
search
  • Nekton-Multi Rep 35g Forside
  • Nekton-Multi Rep 35g Vitamintilskud
49,95 kr.

Nekton-Multi Rep

NEK220035
NEKTON-Multi-Rep indeholder 12 vitaminer, 9 aminosyrer og 7 sporstoffer. NEKTON-Multi-Rep er blevet udviklet i overensstemmelse med de seneste videnskabelige resultater og sikrer dyret's grundlæggende sundhed.
NEKTON-Multi-Rep hjælper til opbygning og vedligeholdelse af knogler og giver dyret en sund vækst.
Lammelse eller tegn her på som kramper, forebygges ved regelmæssigt brug NEKTON-Multi-Rep.
Grundet et lavt indhold af vitamin A er dette produkt særligt velegnet til skjoldbærende dyr så som skildpadder.
Nekton Multi Rep gives 1-2 gange om ugen efter anvisning.
Monis anbefaler
Størrelse: 35g (49,95 kr.)
Sidste elementer på lager

Sådan bruger du Nekton Multi Rep.

En grøn måleske er fastgjort til hver flaske NEKTON-Multi-Rep. 1g NEKTON-Multi-Rep svarer til en måleske.

Giv 1g Nekton Multi Rep 1-3 gange om ugen til dine krybdyr, hav for øje at dette vitamin indeholder mindre vitamin A og egner sig derfor særdeles godt til skjoldbærende dyr så som skildpadder.

Dette vitamin er ikke egnet til dyr som kræver et højt indhold af vitamin A i deres foder.

Padder og krybdyr er en af verdens ældste dyrearter i verden.

Padder og krybdyr er hvirveldyr som deres akvatiske forfædre.

Kun en lille del af, familier, slægter og arter fra forhistoriske tider er forblevet, men i alt omkring 9.000 arter tilbyder stadig forskellige former, farver og egenskaber.

Dagens reptiler og amfibier kan findes på alle kontinenter og har mange forskellige levesteder.

Padder har endnu ikke været i stand til fuldt ud at bryde væk fra deres forfædres våde levesteder, dette skyldes at deres hud ikke er tilstrækkeligt beskyttet mod fordampning, derfor lever de stadig hovedsageligt i vand eller i nærheden af ​​det i fugtige områder, så de ikke udtørrer.

Vandlevende krybdyr og deres afkom.

Selv om et par krybdyr lever i vand, går hunnerne på land og lægger deres æg i sand eller jord, ungerne udvikler sig i æggene og langt de fleste krybdyr kommer ud af æggene som miniaturer versioner af deres forældre med samme egenskaber. Da ungernes hud og lunger ved klækning endnu ikke er klar til et liv i vand placeres nyklækkede unger på land og finder derefter selv frem til vandet når de er klar til dette, denne proces tager typisk ikke lang tid efter ungen er klækket og den nye unge er klar til et liv i vandet.

Sådan opnår du optimal trivsel af dine padder og krybdyr.

For at opnå få den optimale trivsel ved dine padder eller krybdyr er det meget vigtigt at du først sætter dig ind i de steder de lever i naturen.

Fugtigheder og tørke perioder er vigtige for dyrets trivsel og det er vigtigt at slå fast at selv om man fodre med nekton multi rep er dette ikke nok for optimal trivsel.

De mest grundlæggende ting for optimal trivsel er: Lys, temperatur, luft, rum og ernæring.

Kravene til dit terrariedyrs afhænger meget af arten og dens levesteder. Padder er for det meste insektspisende. Reptiler er kødædende, insektspisende, plantespisende eller omnivore, afhængigt af arten.

Ernæring, vitaminer og deres betydning.

Uanset hvad det er, er den mest afgørende del af ernæring dens ingredienser: Kulhydrater (stivelse, sukker, rå fiber), fedtstoffer, proteiner, mineraler, vitaminer, vand.

Kulhydrater leverer energi. En total mangel på kulhydrater kan beskadige tarmfloraens sammensætning og kan resultere i forstyrrelser af vitaminsyntesen.

Som koncentrerede kaloriebærere leverer fedt også den nødvendige energi til dyrets krop. En vigtig funktion af fedt i stofskiftet er dets evne til at reabsorbere organisk opløselige vitaminer og pro-vitaminer.

Fra fedtsyrerne er umættede fedtsyrer særligt vigtige, fordi de sikrer udviklingen af hud og skel samt regulering af hele kropens vandforsyning.

Proteinstoffer i hver fødevare består af forskellige aminosyrer, der ikke kan erstattes af andre stoffer. De enkelte aminosyrer fra mad er egnede til forskellige dyr på forskellige måder til at opbygge kroppens naturlige proteiner.

Fra mineralerne er følgende vigtige elementer vigtige: Natrium, kalium, fosfor, calcium og magnesium.

Sporstoffer så som kobber, zink, mangan, kobolt, molybdæn, jod og jern er også vigtige. De er afgørende for regulering af vandforsyningen og for proteinstofskiftet.

Klorider og fosfater skal være til stede i salte. Calcium og phosphater, i afbalancerede forhold er ekstraordinært vigtige for knogleopbygning og opretholdelse af stabiliteten i dyrets krop.

Derfor er vitaminer og mineraler vigtige og sådan ser du manglen.

Kroppen kræver vitaminer til at understøtte strømmen af ​​vigtige processer. Vitaminer ligner katalysatorer, dvs. de forebygger og hjælper med at undgå MDB (Knogleskørhed).

En sund krop kan kun producere nogle få vitaminer selv og ikke altid i tilstrækkelige mængder. Hvis en tilstrækkelig mængde ikke er tilgængelig, begynder mangelsymptomer.

En række mangler på grund af mangel på vitaminer er kendt for Padder og krybdyr. For eksempel kan lidt vitamin A føre til øjenbetændelse eller øjenskade. Knogleskader hos padder og knogleskørhed hos krybdyr skyldes mangel på D-vitamin. En mangel på vitamin B kan give fordøjelses forstyrrelser som kan føre til lammelse og hudskader.

For at forhindre sådanne mangelsymptomer og at kunne tilbyde den bedste diæt, har NEKTON udviklet en række produkter, der muliggør at forhindre mangel på forskellige næringsstoffer og aktive stoffer.

Ingredienser i Nekton Multi Rep:

Analytiske bestanddele: Ca 21.3%, P 7%, Mg 0.4%, Na 0.01% 

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer per kg: 200,000 I. U. Vitamin A, 40,000 U. I. D3-Vitamin, 2.000 mg E-vitamin, 160 mg B1-vitamin (thiamin hydrochlorid), 500 mg vitamin B2 (riboflavin), 800 mg pantothensyre (calcium-D pantothenate), på 2.500 mg nicotinamid, 600 mg B6-vitamin (pyridoxin hydrochlorid), 100 mg folinsyre, for 3.000 µg vitamin B12, 10,000 mg biotin,4,000 mg C-vitamin (L(+)-ascorbinsyre), 4.5 mg selen, På 15.000 mg carnitin (L-carnitin), 2.000 mg taurin, 10.000 mg cholin-chlorid, 600 mg jern (jern-II-sulfat), 250 mg, zink (som zinksulfat), 250 mg mangan (mangan oxid), 155 m

Specifikationer

ean13
0733309220021
upc
733309220021

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode