Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
169,95 kr.
Exo Terra Faunarium Large
search
search
  • Exo Terra Faunarium Large
169,95 kr.

Exo Terra Faunarium Large

EX-PT2265

Exo Terra Faunarium Large måler 370x220x250mm. er lidt ekstra alsidig i sin størrelse. Det er muligt at opbevare yngel i fauna boksen, i en såkaldt Krybdyrs "børnehave". samt at virke som opbevarings kasse til alt fra Dekorations materialer til Karantæne zone af Mosser og planter og hvad der ellers er at finde ude i den vilde natur. 

Faunaboksen er et must have for krybdyrsejere, som enten vil optimere deres plads forbrug, har mange projekter eller ønsker at være klar med midlertidig opbevaring. 

Exo Terra Faunarium fås i small, medium & large her hos Monis.

På lager i Viborg

Faunarium fra Exo Terra er et alsidigt værktøj.

Fauna boksen er idéel som transportkasse, ved ture til Dyrlægen, som opbevaring efter samler ture i naturen, eller som opbevaring af overskudsmaterialer fra projekter. 
Boxen er også set som bioaktiv kompmpost til plante afklip fra terrarier. 

Denne fauna boks er et letanvendeligt stabelbart plast terrarium til alle formål vedrørerende krybdyr, padder, mus, arachnider og insekter.

Skulle der gå svamp, bakterier eller opstå problemer i dit terrarie, er en fauna boks også en glimrende midlertidlig bolig, hvis dyret skal i karantæne eller lignende.

I låget er der god ventilation da der er åbne riller. Plastikken er gennemsigtig, så du nemt kan se ind i dit faunarium. Hele top låget kan også nemt klikkes af i forbindelse med rengøring, og både Den gennemsigtige box og det tilhørende plast låg, kan gå i opvaskemaskinen. Det er dog vigtigt at begge rengjorte dele bliver skyllet grundigt inden Faunarariet bliver taget i brug.

Fauna bokse er en sikker og pladsbesparende løsning, når det handler om pleje og opbevaring af både kæledyr og foderdyr. De forskellige faunarium passer sammen og strømliner udseendet på dine foderdyr, med Exo Terras Fauna box løsining undgår man altså de klodsede og til tider tvivlsomme hjemmeløsninger. 

Exo Terra Faunarium er et letanvendeligt stabelbart plast terrarium til alle formål til krybdyr, padder, mus, arachnider og insekter.
De kan nemt stables ovenpå hinanden, hvilket giver dig god mulighed for at spare på pladsen derhjemme.

Faunarium fra Exo Terra giver dig en god mulighed for at udvikle dine dyrs pleje, samt minimere pladsen hjemme hos dig selv.


Hvordan laver jeg en indendørs kompost?

For at lave en kompost, bruges der en jordblanding i bunden af faunaboksen, et par poser med Creatures soil og så tilsvarende mængde ugødet plantemuld. Tilføj lidt ekstra Spagnum moss for at holde ekstra godt på fugten. Dette skal danne fundament for dine nyttedyr. her kan det være en fordel at bruge en blanding af bænkebiderespringhaler og regnorm

Det smarte ved en kompost er at du altid har organisk samt økologisk bundlag til nye bioaktive terrarie projekter. Herefter er et bare at kassere plante afklip ned i komposten og nyde at det blive omdannet til vidunderlig næringsholdig jord. 

Exo Terra Faunarium fås i 3 størrelser:

Small: 230 x 155 x 170mm

Medium: 300 x 195 x 205mm

Large: 370 x 220 x 250mm

Er du det mindste i tvivl om valg af størrelse eller noget som helst andet, kan du altid give os et opkald, også hjælper vi dig med at finde den bedste løsning.

Hvorfor vælge Exo Terra Faunarium?

  • Perfekt som midlertidlig bolig, skulle dit dyr ende i karantæne eller andet
  • Kan holde mindre dyr, såsom gekko unger, slange unger, bænkebidere, biller og andre smådyr.
  • Den kan bruges som en transportkasse til f.eks. dyrelægen
  • Letanvendeligt stabelbart plast terrarium
  • Minimerer plads bruges hjemme ved dig selv

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode