Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
2.499,95 kr.
Exo Terra Natural Terrarium Small X-tall - 45x45x90cm
search
search
  • Exo Terra Natural Terrarium Small X-tall - 45x45x90cm
2.499,95 kr.

Exo Terra Natural Terrarium Small X-tall - 45x45x90cm

EX-PT2606

Exo Terra Natural Terrarium Small X-tall er et rummeligt og sikkert terrarium til små krybdyr og reptiler.

Med sin ekstra høje størrelse giver det krybdyrene mulighed for at udforske og klatre op ad, samtidig med at det giver en attraktiv baggrund og har en god luftcirkulation. Terrariet er let at installere og har et praktisk kabelføringssystem.

Exo Terra Natural Terrarium Small X-tall opfylder behovene for plads, sikkerhed og æstetik og er det ideelle valg for enhver krybdyrsentusiast.

Monis anbefaler
Sidste elementer på lager

Exo Terra Natural Terrarium Small X-tall er et fantastisk terrarium til små krybdyr og reptiler. Dette terrarium er designet med fokus på funktionalitet, og krybdyrs trivsel.

Med sin ekstra høje størrelse giver Exo Terra Natural Terrarium Small X-tall masser af plads til krybdyrene at udforske og klatre op ad. Det giver dem mulighed for at udnytte deres naturlige adfærd og skaber et mere stimulerende og naturligt miljø.

Terrariet er fremstillet af høj kvalitet glas, der giver en fremragende udsyn og muliggør optimal belysning af terrariets indre. Den forreste ventilationsgitter samt terrariets net top sikrer god luftcirkulation, hvilket er afgørende for at opretholde et sundt miljø for krybdyrene.

Exo Terra Natural Terrarium Small X-tall har også en sikker og holdbar låsemekanisme for at forhindre, at krybdyrene undslipper. Terrariet har et innovativt kabelføringssystem, der gør det let at installere varme- og belysningsudstyr uden synlige ledninger.

Med sit naturlige udseende og integrerede baggrundssystem giver Exo Terra Natural Terrarium Small X-tall en autentisk og attraktiv baggrund for krybdyrene. Dette skaber ikke kun et visuelt tiltalende terrarium, men det giver også krybdyrene et følelsesmæssigt trygt og beroligende miljø at færdes i.

Uanset om du har gekkoer, slanger eller andre små krybdyr, så vil Exo Terra Natural Terrarium Small X-tall opfylde deres behov for plads, sikkerhed og æstetik. Dette terrarium er det perfekte valg for enhver reptilejer, der ønsker at skabe en ideel bolig til deres krybdyr.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode