Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/07 kl. 10:00
34,95 kr.
Hugro Almindelig Fuglegræs 50g
search
search
  • Hugro Almindelig Fuglegræs 50g
34,95 kr.

Hugro Almindelig Fuglegræs 50g

HU11522-9

Hugro almindelig fuglegræs indeholder 50g pr. pose. Almindelig fuglegræs er meget almindelig i hele Danmark, den er kendt og frygtet som ukrudt, men dette betyder ikke at den ikke er lækker for dyrene.

Hugros almindelig fuglegræs er groet på økologiske tyske marker, hvorefter det bliver tørret, i en proces som holder på næring, protein, vitaminer, mineraler, fibre og meget andet. Dette giver et tørt foderemne, med næringsværdi som et friskt. Fordelen ved tørt er at det ikke bliver dårligt, og ikke har nogen sæson. Det kan altid skaffes og bruges.

Monis anbefaler
Levering 7-14 dage

Rig på A og C vitaminer

Almindelig fuglegræs har udover at være sundt og grønt, et højt indhold af vitaminerne A og C.

A vitaminerne går ind og styrker immunforsvaret.

C vitaminer er en stærk antioxidant. C-vitaminen hjælper med at holde bindevævet sammen og styrker også dyrets immunforsvar, ligesom A-vitamin. C-vitamin må gerne gives i større mængder, og bruges tit til behandlinger.

Observationer lavet af eksperter viser at høns betragter grønt foder, selv i tørret form som en varieret og sund mad. De foretrækker altså ikke kun tørre frø, men også grønt i tørret form.

Almindelig fuglegræs er også rig på mineraler, samt indeholder calcium, magnesium og jern. 

Dette fodertilskud er velegnet til høns, burfugle, gnavere og dværgkaniner. Med et godt fodertilskud kan du skabe variation i dit dyrs foder. Mange dyr får det samme komplette foder hver eneste dag, og derfor kan variation være godt. Med tilskud til det komplette foder, bliver det lidt mere spændede, plus du tilføjer en masse mineraler, vitaminer og andet godt.

Ingredienser:

100% almindelig fuglegræs

Foderanbefaling:

Bruges som en snack eller blandes med det daglige foder.

Opbevarelse:

Opbevares tørt, køligt og aldrig i direkte sollys.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode