Repashy Savory Stew 85g

REPSS03

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Savory Stew er af mærket Repashy Superfoods, og er foder til sumpskildpadder. 

Alt du skal gøre er, at tilsætte kogende vand til pulveret. Når du tager 1 part pulver skal du tilsætte 2-3 part vand, ske medfølger. 

Når vandet er blevet tilsat, sættes gelen i køleskabet eller i fryseren. 

I køleskabet holder det sig i op til 1 uge, og i fryseren holder det i op til 6 måneder.

Flere detaljer

På lager i Viborg

149,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Om sumpskildpadder

I naturen lever sumpskildpadder som regel i områder, hvor de har rig mulighed for at opholde sig i og ved vandet, eksempelvis søer, floder, sumpe eller mindre vandhuller. Dette er også grunden til skildpaddens navn. 

I naturen lever de i områder hvor klimaet er varmt. Størstedelen af deres liv tilbringer de i vandet. Selvom de er meget i vandet, går de dog også op på land for at sole sig, lægge æg, tørre og søge føde.

Der er forskellige arter indenfor sumpskildpadder, men de har alle sammen noget tilfælles. De har alle eksempelvis svømmehud mellem deres tæer, lange kløer, og har et mere fladt skjold end andre skildpadder. Nogle sumpskildpadder kan blive rigtig store, og ældre end os, så husk og overvej en ekstra gang inden du anskaffer dig en. 

Skildpadder bliver som regel kønsmodne i en alder af 5-7 år. Hvis din hunskildpadde begynder og stoppe med at spise, og graver huller forskellige steder i terrariet, er der stor sandsynlighed for, at hun har æg i maven. Hvis dette er tilfældet, så er det vigtigt at din skildpadde har mulighed for at kunne lægge æggene i noget fugtigt jord eller sand. 

Fodring af sumpskildpadder

Sumpskildpadder er kødædende, hvis den lever i naturen fanger de størstedelen af deres føde i vandet. Dette forklarer hvorfor de lever godt, både på land og i vand. 

Når du skal fodre dine sumpskildpadder, ville det være en fordel at fodre med pincet, så du har styr på, at alle dine skildpadder får mad. På den måde sikre du dig også, at der ikke ligger overskydende foder og gør vandet beskidt. 

De voksne skildpadder skal kun fodres hver anden dag, hvor i mod ungerne skal fodres hver dag. Husk at holde øje med at skildpadderne ikke bliver for tykke, da dette tilfælde ofte ses hvis skildpadder holdes i fangeskab. 

REPASHY%20logo.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her