Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 13/06 kl. 10:00
599,95 kr.
The More Complete Guide To Boa Constrictor af Vinncent Russo
search
search
  • The More Complete Guide To Boa Constrictor af Vinncent Russo
599,95 kr.

The More Complete Guide To Boa Constrictor af Vinncent Russo

CM-KRE0295

Dette er den nyeste udgave af den originale bog The Complete Boa Constrictor skrevet af Vincent Russo.

Bogens forfatter blev forelsket i boa da han som 7 årig oplevede slangen på nært hold i sin nabos hjem.

Som 13 årig fik Vin sin første boa constrictor og som 16 årig lavede han sine første unger på denne fantastiske slange.

I 2019 var det tid til at opdatere den originale bog der blev udgivet i 2006.

Her får du en 280 siders bog med over 450 farvebilleder i og en bog der ikke kun omhandler kongeboa.

Levering op til 3 uger.

Forfatterens egen udtalelse om sit mesterværk.


Denne bog tog mange år at skrive og afspejler min erfaring og arbejde med Boa-constrictors.

Bogen dækker redegørelser - genetik - pleje - avl - sygdomme og lidelser og inkluderer også kapitler om geografisk udbredelse af forskellige arter & deres underarter.

Ud over alt dette er der også beskrivelser på alle 9 undergrupper i Boa og deres genetiske anamolier - farve- og pattenmutationer.

Med andre ord en komplet guide til dig der holder boaer og et klart musthave hvis du ikke har den endnu.

I 2006 anmeldte Ken Baungarden fra Mainly Boas og skrev:

Vin Russo har genereret nøjagtigt, hvad titlen beskriver, ”En omfattende guide til pleje, avl og de geografiske steder” for boakonstriktorer.

Dette er i bedste stil et opslagværk, hvor du vil vende tilbage igen og igen for at få besvaret spørgsmål om genetik, avl, geografiske fordelinger, identifikation og alle de vigtige spørgsmål; hvilken lokalitet være repræsenteret i min samling?

Det første ting, jeg bemærkede, da jeg modtog min kopi, var, at det var en tung bog i forhold til dens størrelse.

Denne bog er smukt indbundet og indeholder 280 højglanssider, der er fyldt med hundreder af flotte farvefotos (hvoraf mange er bidraget af prominente personer i det herpetologiske verden).

Så snart jeg begyndte at læse kapitel 1, indså jeg, at denne bog ville uddanne sine læsere.

Fra og med taksonomi og nomenklatur forklarer Vin Russo historien og betydningen af ​​at forstå, hvordan disse slanger er blevet klassificeret og giver en god forklaring på det at tælle skæl; både hvordan man skal og værdien af ​​tælling til identificering af underarter.


Kapitlet om genetik alene prisen på bogen værd.

Han forklarer betingelserne og deres betydning på en sådan måde, at han ikke taber nogen læsere, men skriver alligevel med en raffinement, der vil nogen ned af skammens vej for det de har skrevet på deres ynglings boa-forum.

Hvis du er interesseret i morfer og avl, er dette en bog du ikke kommer uden om.

Afsnittet om grundlæggende pleje er god beskrivelse med alle de oplysninger, en nyere boa ejer har brug for, for at vide og yde en god pasning for sin boa.

Tilsvarende er afsnittene om avl og sygdomme og skader meget god, men pløjer alligevel lidt ny jord (måske fordi der er lidt ny jord at pløje).

Russo beskriver sin bog som et must have for seriøse boa holdere i det nyeste oplag af bogen, hvor han (i detaljer) beskriver ”alle de anerkendte underarter, geografiske steder og lokaliteter af boa constrictor, herunder farve og mønster morfer og anomalier.

Han begynder med Boa Constrictor Imperator og bevæger sig gennem dennes art lokaliteter, land for land, fra nord til syd, hvor han beskriver naturtyper og vaner på hver lokalitet, idet han er særlig opmærksom på variationer i størrelse og udseende, avls-særegenheder og trusler mod bestemte steder.

Et nyttigt element er inkluderingen af ​​kendte importdata på nogle af de mere sjældne lokaliteter.

Russo inkluderer de faktiske Cites-dokumenter i flere tilfælde, der viser de begrænsede eksport restriktioner fra visse steder, hvilket hjælper med at forstå, hvorfor "Panamanians" i dyrebutikken næsten helt sikkert er opdrættede Nicaraguans osv.

I dette afsnit er lokaliteterne som oprindelsessteder for mange af de populære morfer detaljerede, og sektionen om colombianere er helt sikkert en morf-elskers favorit.


Vin behandler B. C. Constrictor i et separat afsnit, hvor hans kærlighed til ægte red tails og hans års erfaring med dem er beskrevet.

Hans behandling af overgangsformer i områder med sandsynlig inter-graded avl er meget nyttigt (både med BCI og BCC) til at forstå, hvorfor nogle boas simpelthen har forskellige kvaliteter, hvor slangernes forskellige udbredelse overlapper hinanden, og forklaring på forskellige isolerede underarter der ikke krydser andre lokationsdyr.

Sammen med de faktuelle data, der beskrives, beskriver og beder Russo lidenskabeligt om ansvar blandt opdrættere og sælgere, især med hensyn til at opretholde renhed blandt Boaer fra kendte lokaliteter.

Som en person, der har besøgt flere lokaliteter til ​​disse slanger, har Russo konkluderet, at skovrydning og andre typer habitatindgreb meget godt kunne resultere i, at den herpetologiske hobby blev en form for Noah's Ark for nogle lokaliteter, og der kan komme en dag, hvor de er indfangede og fangeskabs fødte boaer fra din lokalitetsbaserede samling skal genindføres i deres oprindelige lande for at opretholde eller genindføre dem i naturen.

Dette er naturligvis kun muligt, hvis den dokumenterede renhed i lokaliteten kan opretholdes.

Afslutningsvis er dette ikke en bog, det er en uddannelse. Det er en ressource. Det er en henvisning.

Det er kulminationen af ​​passionen og oplevelserne fra Vincent Russo og mange herpetologigiganter, der er gået før ham.

Hvis du kun er interesseret i en guide til pasning for at holde din boa i live i fangenskab, eller en guide til at tjene hurtige penge gennem avl er denne bog ikke noget for dig og du vil på ingen måde nyde den.

Men er du en af dem, der brænder for disse fantastiske dyr, er denne bog en gave; det er et køb, du aldrig vil fortryde.

Ken Baumgarten

Mainley Boas

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode